|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
To μονο που τους νοιαζει ειναι να αρπαξουν τους φορους απο την αγοροπωλησια!Αλλα οπως ειπε και ο max ποιο πανω δεν τους νοιαζει τιποτα παραπανω!Αν θελαν να ελενξουν καθαροαιμιες κλπ θα κλειναν τα συνορα της Βουλγαριας και των Σκοπιων και δεν θα αφηναν να φαιρνει ο καθενας οτι θελει απο πανω!
Το μονο σιγουρο ειναι πλεον οτι με αυτον τον νομο το μονο που θα πετυχουν ειναι ακομη και αυτοι που τα καναν ολα αυτα που λεει ο νομος πλεον να μην τα κανουν λογο φορολογιας που θα χει!Γιατι εδω δινεις ενα κουταβι 800-1000 ευρω και ειναι πολλα και παει ο αλλος και σου φερνει απο Βουλγαρια Σκοπια με 200 η διαφορα τρελη!Αλλα και η διαφορα στο σκυλι τρελη!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, συμφωνώ και με τους δυό σας. Το νόμο τον ανέφερα για να τον διαβάσει κάθε ενδιαφερόμενος. Δεν πρόκειται ούτε να τον αναλύσω, ούτε να τον κρίνω, σε αυτό το φόρουμ. Εν ολίγοις, δεν εξέφρασα καμία άποψη επί του θεματος.
|
||||
|
||||
![]()
σωστα τα λετε ολοι σας αλλα αυτος ο νομος εξυπηρετει συγκεκριμενα συμφεροντα και εξαφανιζουν τον ελληνα εκτροφεα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι "εξαφανιζουν" τον ελληνα εκτροφεα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι εξαφανανιζουν τον Ελληνα εκτροφεα?
Ακου λοιπον γιατι! Εγω πχ για να κανω μια γεννα οπως λεει ο νομος(που και ελεγχους και οτι αλλο επρεπε στα σκυλια μου τα εκανα και χωρις τον νομο) Πρωτα απ ολα θα φορολογηθω κανονικοτατα!Επειτα ξερεις ποια ειναι τα εξοδα για να κανεις μια γεννα που θα χουν και τα κουταβια pedigree?Μιλαμε για ενα κοστος μαζι με τροφες-βιταμινες προγεννετικους ελεγχους να μεγαλωσεις 10 κουταβια εως τους 3 μηνες που τα εδινα εγω να επαναφερεις την σκυλα μετα την απογαλακτιση της και αλλα πολλα!Ολα αυτα μας κανουν πανω απο 3000 ευρω!Υπολιγισε λοιπον ποσο πρεπει να δωθει το καθε ενα κουταβι!Και σου ερχεται τωρα ο αλλος πχ κτηνιατρος και στα φερνει απο Βουλγαρια-Σκοπια με 250 ευρω!Τι κανουν λοιπον στον Ελληνα εκτροφεα? Αν νομιζεις πως τα πραγματα ειναι αλλιως ενημερωσε μας!
|
||||
|
||||
![]()
απο την μια λες πολυ καλα εχουν κανει ασφαλιστηκες δικλειδες και εχουν υψηλα στανταρ για να γινει μια γεννα...
το δεχομαι και ετσι πρεπει να ναι παντου.. αλλα απο την αλλη οπως ειπε παραπανω ο φιλος αυτα ισχυουν μονο για τον ελληνα.. ο πετσοπας γιατι να μην ελεγχεται που φερνει κουταβια με 3-4 κατοσταρικα??? το ειχα υπολοογισει καποτε για τροφες εμβολια κτλ κτλ και εβγαινε το κουταβι να πουληθει πανω 700 ευρω και αυτο για να εχεις κερδος πρεπει να ειναι μεγαλη γεννα πανω απο 6 κουταβια αν θες να φερεις επιβητορα απο αλλη χωρα κτλ τοτε μπαινεις μεσα και παλι ειναι πολυ πιθανο τα σκυλια να μην ειναι τοσο ποιοτικα οσο θα τα περιμενες... ειναι πολλα στην μεση... επισης ενδιαφερον θα ηταν να βρει καποιος τι προυποθεσεις εχει ο χωρος που φιλοξενουντε τα σκυλια για να παρει αδεια ενα εκτροφειο... ελπιζω να κανω λαθος εγω και να εχω παραπληροφορηθει... |
|
||||
|
||||
![]()
Για μενα εχετε λαθος σκεπτικο.
Ο φορος υφισταται εφοσον υπαρχει κερδος. Το κοστος που επικαλεστηκατε δεν νομιζω οτι θα διαφοροποιηθει με τις νεες διαταξεις. ΚΑλο ειναι καποια στιγμη να φτιαξουμε υποδομες και δομες ενος ανεπτυγμενου κρατους και να μην ανταγωνιζομαστε τις μπανανιες..... Οι ενδιαφερομενοι (εκτροφεις) ας φροντισουν να γινονται ελεγχοι ωστε να μην ερχονται αμφιβολου ποιοτητας και χαρακτηριστικων (αρα φθηνα) ζωντανα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το κόκκινο βιβλίο των απειλούμενων ζώων της Ελλάδας | Κλεόβουλος | Εύκρατη ζώνη | 3 | 21-11-12 14:04 |