|
|
|||
|
|||
![]()
Την εχω βαλει την βαλβιδα με την μαγειρικη εχω ενα θεμα 1/4 του γλυκου κτλπ
οποτε θα επιστρατευσω την μανα μου!!!!! παζει να ξερεις σε γραμμαρια ποσο να ειναι;;;;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν πετυχαίνει πάντα με την πρώτη Απλά όταν σου πετύχει και δεις ότι κρατάει μέρες, είναι καλό να θυμάσαι τι ακριβώς έκανες ώστε να το επαναλαβεις
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα μη χρησιμοποιησεις μαγια σε σκονη, παντως. Απο προσωπικη εμπειρια, η πιο αποδοτικη ειναι η φρεσκια απο φουρνο. Επειδη δε μου τη χρεωσαν, ομως και γενικως ειναι σαν να κανουν χαρη που στη δινουν, παρε απο σουπερμαρκετ νωπη. Ειναι πιο αποδοτικη απο σκονη, αλλα ληγει γρηγορα.
Μιας και το μπουκαλι ειναι μικρο, μολις κανεις μιγμα και το σφραγισεις, κανε ενα τεστ για να δεις αν χανει απο καπου καλου κακου. Αν εχει απωλειες, μην περιμενεις να δουλεψει. Βουτα το ολο σε μια κατσαρολα με νερο, αφηνοντας την ακρη απο το σωληνακι εξω, βεβαια.
|
|||
|
|||
![]()
πως να χανει;;απο που δεν εχω καταλαβει οι τρυπες που ανοιξα ειναι μικρες και εχουν σφυνωσει τα σολινακια της αεραντλιας..... παραυτα τα περασα και με σιλικονη γυρω γυρω
το μονο που θα μπορουσα να σκεφτω οτι θα εχανε ειναι απο το καπακι του μπουκαλιου στις στροφες |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι, δεν υπαρχει περιπτωση να χασει, εστω και λιγο απο καπου? Δεν μου ετυχε ποτε, αλλα δεν ξερεις. Τυλιξε το στομιο με τεφλον πριν βαλεις το καπακι, ωστε να βιδωνεται με δυσκολια, για να μην υπαρχει περιπτωση να χασει, ουτε απο εκει.
|
|||
|
|||
![]()
yes sir!!!! τωρα καθομαι και βραζω νερο για να λιωσω την ζαχαρη(πολυ ειναι κοντα 200 γραμμαρια)
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε καλη τυχη!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Led project 96L+13L | GiWrGoS198 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 31-03-12 21:29 |
project ζευγαρωμα. | Singha | Αναπαραγωγή | 158 | 04-08-11 11:41 |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |