|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε χανεις τιποτα με το να δοκιμασεις. Προσεχε μονο μη μπουκωσει και σκασει κανενα μπουκαλι.
Αν τυχον δε δουλεψει, παντως, ο κυκλοφορητης που εβαλα ειναι παρα πολυ μικρος και ρυθμιζομενος. Μαλιστα του εβαλα και ενα μικρο spray bar για καλυτερη διαχυση. http://www.ebay.co.uk/itm/Mini-Aquar...-/260675846424?
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο θα κανω θα δω πως θα παει με την αεροπετρα και μετα θα δοκημασω και αυτη τη λυση
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Για αυτό τι λέτε κάνει δουλειά? http://www.petsupermarket.gr/2966/%C...e-counter.html Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chrisvari : 14-01-13 στις 16:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον, η συνδεση παει ως εξης σε αυτο που εχω κανει:
Μπουκαλι, bubble counter (για να βλεπω τι βγαζει), check valve, κυκλοφορητης. Το σωληνακι πηγαινει εκει που τραβαει νερο ο κυκλοφορητης, εχει κατι γριλιες. Εσπασα τη μια για να χωρεσει το σωληνακι και να εφαρμοσει καλα. Αυτη ειναι η κατω πλευρα, για να μην φευγει το CO2 αμεσως προς την επιφανεια. Με αυτο τον τροπο, το CO2 περναει απο την προπελα και διασπαται, βγαινοντας απο την πλευρα που ριχνει το νερο σε μικρες φυσαλιδες. Για το spray bar, ειχα κατα τυχη ενα μικρο απο ενα μικρο φιλτρακι. Ενας σωληνας με τρυπες αρκει πιστευω, απλα για να μην πεταει μονο σε μια πλευρα το CO2. Δες τη φωτο. Το αλλο που εστειλες, τη σκαλα διαχυσης, δεν την εχω χρησιμοποιησει, αλλα εχω ακουσει καλα λογια. Ειναι μεγαλη, ομως, γυρω στα 20 cm και διαβασα οτι θελει καθαρισμα μια στο ποσο. Ηθελα να την παρω και εγω, αλλα ηταν μεγαλη τελικα για το ενυδρειο μου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λέω να το δοκιμάσω κι εγώ.Θα πάω ή σε αυτό ή σε κυκλοφορητή |
|
|||
|
|||
![]()
Ακριβώς αυτές παράγγειλα και εγώ χτες. Τώρα απλά περιμένω, όταν έρθουν θα ποσταρω τις παρατηρήσεις μου...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερώτηση για Α/Ο | BAGELIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 06-01-10 21:27 |
ερώτηση για co2....... | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-10-08 01:31 |
Ερώτηση | athina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 18-09-08 13:08 |
Ερώτηση ? | koursaros7 | Μεσογειακό | 6 | 14-02-08 12:09 |
ερώτηση | roti | Malawi | 1 | 06-01-07 05:18 |