|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε θα σε ξενερωσω αλλα η aquaglo ειναι ακαταλληλη απο την μερα που την εβαλα μου εκοψε το pearling διαβασα και στο site της tropika οτι λαμπες πανω απο 10000k ειναι στο μπλε φασμα και δεν της συνιστα εγω παντως την εβγαλα σημερα και περιμενω να δω αποτελεσματα.
http://www.tropica.com/en/tropica-ab...-aquarium.aspx ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχει ομως και την flora glo για τα φυτα
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο , ιδιο εχω και γω αλλα το 98αρι , θα θελα να ειχα το δικο σου ομως
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!σημερα εβαλα σε λειτουργια το tetra optimat co2.το ειχα λιγο καιρο κ σκεφτηκα να το βαλω μηπως δωσουν λιγο παραπανω τα φυτα.τι προτεινεται να κανω?να το αφησω?θα κανει δουλεια?ευχαριστω!
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε ωραίο το ενυδρείο αλλά αυτά τα τέτρα που έχεις είναι λέμον τέτρα και δεν ξέρω αν ταιριάζουν με τα ψάρια που έχεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω φιλε μου.τα ειχα παρει οταν πρωτο πηρα το ενυδρειο περσι τον μαιο κ απο τοτε ζουν κ βασιλευουν.θελω να τα βγαλω αλλα ειναι πολυ γρηγορα δεν πιανοντε με τπτ.....
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι Lemon tetra (Hyphessobrycon pulchripinnis).
Για X-ray Tetra (Pristella maxillaris) μου φαινονται. http://www.seriouslyfish.com/species...la-maxillaris/
|
|||
|
|||
![]()
Είναι ωραία τα άτιμα έχω και εγώ γιαυτό στο λέω
![]() ------------------------- Σπύρο ποιά είναι η διαφορά των λέμον με αυτά ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σιμος : 25-01-13 στις 16:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TO ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | nikosn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 39 | 10-12-11 17:55 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | george28 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-06-11 13:50 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |