|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλιστα..Θα το ζητησω αυριο μαζι με αυτο το τεστ αμμωνιας.
Ευχαριστω λοιπον ολους για τις πληροφοριες ... Αλλα μου ηρθε εντελως ξαφνικο κ δεν εχω ιδεα απο το σπορ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ειναι εδω κανενας που γεννηθηκε να τα γνωριζει αυτα. Οι περισσοτεροι μπηκαμε γιατι μας ψοφησαν ψαρια σε ενυδρεια/κρεματορια (απλες γυαλες ως επι των πλειστων), στημενα βαση συμβουλων καποιων πετσοπαδων.. ![]() (και κανωντας και του κεφαλιου μας πολλες φορες, ακομα κι αν τυχαμε σε κανενα εντιμο πετσοπα- για να μη βγαζουμε την ουρα μας απ'εξω)
|
||||
|
||||
![]()
Κατι που εμεινε πισω......τι ψαρι ειναι μαθαμε;!;!;!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχει σημασια τωρα τι ειναι το ψαρακι θα φτασουμε και εκει χαλαραα!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ημιαγριο ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αιμιλία, τα παιδιά που σου απαντούν ήδη γνωρίζουν πολύ καλύτερα απο μένα, εγώ απλά θέλω να σου πω μπράβο που ανέλαβες την φροντίδα με τόση υπευθυνότητα,
Αλήθεια το ψαράκι πως το βλέπεις στην προσωρινή του κατοικία? κι επίσης το έχασα λιγάκι, το αλάτι το έχεις αφαιρέσει ή όχι? Ελπίζω όλα να πάνε καλά με τον προστατευόμενό σου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω! ![]() Το αλατι ναι το εχω αφαιρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι!μαλλον τετοιο ειναι!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν σκεπτεται καποιος να παρει ενα τετοιο ψαρι, περναει απο το μυαλο του καθολου, πως μπορει να επιτυγχανεται αυτος ο χρωματισμος του?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θολωμένο νερό | zazel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 28-06-11 14:04 |
Α/Ο νερό | kospets | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-09-09 21:30 |
Νερό Θεσσαλονίκης | aquaman | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 03-08-09 18:36 |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Νερό από A/C | torto | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 07-08-04 21:33 |