|
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε grolux!Έχεις κανά LINK να δω τη λάμπα γιατί αύριο θα πάω για ψώνια?
------------------------- Αυτές που έχω είναι sera tropic sun royal T8 30w... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanlee : 13-01-13 στις 18:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτεσ που εχεις ειναι 4700Κ. Ζεστο λευκο. Μια χαρα θα εισαι για προσομοιωση τροπικου ηλιου πιστευω. Αν ανοιγεις και κλεινεις την grolux με μια ωρα διαφορα απτις daylight που εχεις τωρα πιστευω θασαι κομπλε. Εγω ετσι κανω μετα απο συμβουλη του νικ74 αλλα η daylight μου ειναι 6000Κ ψυχρο λευκο.
Επειδη ειναι λιγο δυσευρετες, ο Καυκας στην αθηνα εχει αλλα θεσσαλονικη τιποτα. Πηγα απο εκει και ζητησα τιμη για 10αδα και μου εδωσαν προσφορα σε χαρτι. Μολις βρω λιγο χρονο θα ποσταρω να ενημερωσω μηπως και μπορεσουμε να μαζευτουμε ωστε να παραγγελθουν και εδω. Λινκ τωρα αν πατησεις sylvania grolux στο google θα σου βγαλει μπολικες πληροφοριες. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες φίλε μου α και που σε όταν είσαι έτοιμος για παραγγελία στείλε μου μήνυμα για να τσοντάρω και γω για τις λάμπες!
![]() ------------------------- http://www.azores.gr/shop?category_i...&limitstart=20 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanlee : 13-01-13 στις 19:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ααα ναι πρεπει ναχει ο Κωστας (αζορες) στοκ. Πριν 2-3 βδομαδες που ημουν εκει κατι πηρε το ματι μου. Παρτον ενα τηλ να ρωτησεις ειναι καλο πετσοπ.
ΥΓ αν πας πες το να σου ανοιξει μια metal halide grolux 250w η 150w δεν θυμαμαι, που εχει στο ενυδρειο στη μεση με τα χωρισματα. Αλλα παρε γυαλια ηλιου μαζι χαχα δεν υπαρχει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος | babis100nx | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 19-09-10 11:10 |
φωτισμος που,πως!! | platy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 17-09-10 18:57 |
φωτισμος? | modatso82 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-04-10 15:24 |
CO2 και φωτισμος | thgparas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 23-01-09 00:45 |
Φωτισμος | Αλεξανδρος Κοντος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-10-07 22:51 |