|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προτείνω να βάλουμε ένα ποσό ο καθένας σε έναν λογαριασμό για την βασιλόπιτα κ ότι περισσέψει να το κάνουμε δώροεπιταγή σε ένα ενυδρειακο κατάστημα. Ο νικητής θα εξαργυρωσει την επιταγή σε ότι χρειάζεται. Ετσι δεν θα είναι υποχρεωμένος κάποιος που δεν έχει να φέρει κάποιο δώρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
οτι θελετε παιδια.
(προβλεπω η δωροεπιταγη να φτανει για ενα αντιχλωριακο και αν το κερδισει ο νικ βεβαια......για ενα μπουκαλακι βακτηριων..αχαχαχαχαχαχαχα!!!!) |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μαζεύουμε πχ 20 άτομα κ πχ βάλουμε απο 10 ευρώ ο καθένας μαζεύονται 200 ευρώ. Αφαιρούμε 50 ευρώ για την βασιλόπιτα κ περισσεύουν κ για δωροεπιταγη 150ευρω. Μπορεί με αυτόν τον τροπο να μας δώσει κ κάτι παραπάνω το κατάστημα. Δεν ξέρεις καμία φορά
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι!! καλα ειναι! αφου για την βασιλοπιτα η leda δεν θελει λεφτα προτεινω να της κανουμε ενα δωρακι συμβολικο για τον κοπο της, και ο,τι μεινει καμια δωροεπιταγη για το φλουρι!!
|
||||
|
||||
![]()
Του Nick θα του κανω ολη τη σειρα βακτηριων δωρο εγω ωστε να μη τον πιασει ματι ποτε!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Απο μενα ενα 50 ευρω .... για την εκδηλωση .... και αν χρειαστουν πιο πολλα βλεπουμε .... Για το Flocafe στη Κηφισιά εκλεισε? Να μιλησω με τον ιδιοκτητη?? Τον ξερω (του ειχα δωσει μπολι ![]() Μαλλον θα αλλαξω τη βαρδια με ενα συναδερφο (τον ψηνω) ωστε να παω βραδινος .... δηλαδη ως τις 21:00 θα ειμαι μαζι σας!!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γιώργο κλείσε το μαγαζί εάν μπορείς |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα για το φλοκα...αφου δεν εχουν βρει κατι αλλο...να πουν και οι αλλοι....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() δεν θελω τιποτα βρε παιδια,απλα αποφασιστε τι θελετε, για να ακυρωσω και το δωρακι αν ειναι να γινει αλλιως,επειδη ξεκινησε να κανει δοκιμες αυτος που το φτιαχνει.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
20 ευρώ κ απο μένα αλλά καλύτερα είναι αν συμφωνείτε με την ιδεα μου να φτιάξουμε μια λίστα ποιοι θα συμμετέχουμε κ ποσά χρήματα διαθέτουμε. Αφού μαζευτούν τα χρήματα οποίος έχει καλές σχέσεις με τα μαγαζιά να επικοινωνήσει μήπως κ μας δώσει κάποιο κανένα καλύτερο πόσο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ουιιιι μανουλα μου αισιοδοξια!
οτι πειτε.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αμα μαζευτουμε μπολικοι μπορω να φτιαξω και γω μια πιτα....
η μανα μου βασικα (οποτε μην ανχωνεστε)..... πηγα και στην δουλεια και ξετρελαθηκανε..... |
![]() |
Tags |
το κοπη τη πιτα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπη Πιτας 2012 | tsilojohn | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 107 | 04-04-12 00:56 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |