|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο εγινε john μπραβο ρε φιλε ζουγκλα θα γινει σε λιγο .
![]() ![]() ![]() αλλαγες νομιζω καθε 15 τουλαχιστον θα πρεπει να κανεις ανεξαρτητως νιτρικων που δεν βλεπεις λογο φυτων. δουλευεις οσμωση γιαννη σε αυτο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο,πολυ ατμοσφαιρικο,πολυ σωστο!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο...και ιδιαίτερα όμορφο το γρασίδι!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εμένα μου αρέσςι πολύ!Φίλε μου το φύτο που έχεις βάλει σα γρασίδι μπροστά πιο είναι?(4η φωτο)
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο να το χαιρεσαι!πολυ καλη προσπαθεια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ετσι νομιζα και εγω μεχρι που ειδα το δικο σου με τα macropodus και παρα τριχα να ξεστησω. νομιζω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα ενυδρεια που εχω δει και εχω δει πολλα ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 11-01-13 στις 21:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο! Μπράβο σου!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
54 λιτρα φυτεμενο??? | alan boy | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 29-12-12 23:09 |
94 λιτρα diy φυτεμενο | marajohn1990 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 17-12-12 19:11 |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
~20 λιτρα φυτεμενο | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 08-01-11 22:55 |
54 λιτρα φυτεμενο | thanasis76 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 24-02-09 11:17 |