|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα,30 ατομα δεν πιστευω να ειμαστε...μακαρι,αλλα εδω εχουμε δηλωσει ουτε 15 κι αυτοι εαααν δεν δουλευουν...
οπως και να χει,εαν θελετε εγω την φτιαχνω με μεγαλη μου χαρα (τωρα να υπολογισω και ακριβως τα ατομα δεν μπορω,απλα θα φτιαξω μια μεγαααλη πιττα). εννοειται οτι δεν θελω χρηματα γι αυτο,θελω ομως πολυ κερατοφυλλο γιατι δεν εχω καταφερει να σταυρωσω κουνουποψαρομωρο τοσους μηνες ![]() ![]() πρωι θα γινει? |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ας συμπληρωσουμε διπλα στην λιστα τι ωρες μπορουμε να δουμε το συνολο!!
οκ πιτα λοιπον απο την Ledaaa!! ευχαριστουμε πολυ... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λυδακι τα εξοδα της πιτας ειναι "δικα" μου ... Απλα στειλε μου πμ ποσα θα πανε για να στα στειλω ....
Ειτε καταφερω να ερθω - ειτε οχι ...
|
||||
|
||||
![]()
no way! ας πουμε πως ειναι ενας τροπος να δειξω κι εγω το ευχαριστω μου,σε οτι βοηθεια πηρα απο το φορουμ..
παει αυτο,τελειωσε... την ωρα να αποφασισουμε,εξαλλου εαν ειναι πρωι,ολο και θα προλαβεις να εισαι κι εσυ εκει,εφοσον πιανεις δουλεια στις 2.. εγω λεω κατα τις 12 το πρωι..πως το βλεπετε? μεχρι τις 1 δηλαδη να εχουμε μαζευτει ολοι... |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ με την Leda
|
![]() |
Tags |
το κοπη τη πιτα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπη Πιτας 2012 | tsilojohn | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 107 | 04-04-12 00:56 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |