|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι χώμα εννοείς και τι λίπασμα;
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν μου τα έδωσαν μου είπαν σε ένα κομμένο μπουκάλι νερού να βάλω λίγο χώμα και από πάνω μικρά πετραδάκια για να μην φεύγει το χώμα και κάνει λάσπη το ενυδρείο και εκεί μέσα μου είπαν να τα φυτέψω.Δες φωτογραφία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ερώτηση παραμένει : τι χώμα έβαλες;
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτω από το χωράφι το πείρα και πήρα και μαύρο χώμα που είναι για πιο γρήγορη ανάπτυξη...Τα έβαλα κλαδάκια και σε 1,5 μήνα έχουν γίνει τεράστια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πριν είπες ότι έχει μεγάλα φύλλα, τώρα είπες ότι φύλλα σαν φακή... δεν σε πιάνω πραγματικά. Πιο zoomed φωτογραφία δεν ανέβασες εντωμεταξύ... αν και στο ξαναλέω: είναι rotala rotundifolia, βγάλε καλύτερη photo και δείξτην σε όποιον θες.
Τα πέρι χώματος από το χωράφι τα αφήνω ασχολίαστα!! Καλή χρονιά με υγεία να έχουμε !!! :P |
|
||||
|
||||
![]()
Καλο ειναι να κανουμε και καμια Αναζήτηση επανω δεξια το κουμπακι .
Δες εδω ,,http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46412 Και κατι αλλο βγαλε το κοχύλι και γενικα αλλαξε ολο το ενυδρειο ,και βαλε ενα καλο υποστρωμα. Αν δεν θελεις βαζε ταμπλετες κοντα στης ριζες ,τον φυτον σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Εκεί πέρα που λέω "'έχει μεγάλα φύλα" το λέω για το rotulia και όχι για το δικό μου...Το χώμα μου το είπαν και το έκανα δεν το σκέφτηκα μόνος μου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα σε hygrophila polysperma | liapakos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 08-10-11 21:10 |
προβλημα με hygrophila polysperma | anestoudis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 25-04-11 03:36 |
Ερωτηση για Hygrophila polysperma | ΠΕΛΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 22-10-07 19:24 |
Hygrophila polysperma | Δημητριαδης δημητρης | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 18-02-04 01:27 |