|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φαντάζεσαι πόσο καιρό την περιμένα την παρουσίαση!!!
![]() Αλλά άξιζε η αναμονή... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Βλεπω τα pufferακια μου εχουν φανατικους οπαδους!
![]() Να' σαι καλα.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το εχεις φτιαξει..
καλα,για τα ψαρακια δεν εχω λογια,απιθανες φατσουλες,πολυ αστεια, μουτρα μεγαλα!!,σου φτιαχνουν το κεφι! (ειδικα σε συνδιασμο με την μουσικη που εβαλες... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου φτιαχνουν το κεφι πραγματικα, κυριως οταν κολλαν τα μουτρα στα τζαμια παρακαλωντας για φαγητο!χαχα!
(χωρις την καταλληλη μουσικη, καλο βιντεο δεν γινεται ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θωδορε πολυ ωραιο το ενυδρειο σου ,,και τα pufferακια ψαρια που εχουν χαρακτήρα θα ελεγα.
Η ριζα ειναι ολα τα λεφτα φιλος,θελω να δω τι αλλαγες εκανες στο ενυδρειο βαλε φωτο οταν τελειωσεις ,και φυσικα θα το ανεβασεις στον διαγωνισμό . Ευγε παιδι μου . |
|
||||
|
||||
![]()
Στο αλλο εκανα δουλειες βρε!
Αλλα κατι θα κανω και σε αυτο.
|
||||
|
||||
![]()
Εκει που καθομαι και ξεχωριζω τα κελυφη σαλιγκαριων για τα multies, ριχνω μια ματια στα pufferακια που ειναι διπλα μου και βλεπω εντονη δραστηριοτητα.
Το γνωστο "κυνηγι" του ζευγαρωματος, αλλα λιγο περιεργο. Ο αρσενικος, διαπιστωμενος, (ΝΑ μια γραμμη στην κοιλια με το συμπαθειο ![]() Κοιταω...ξανακοιταω....η θηλυκη τον εχει παρει στο κυνηγι! Ρε ολες οι γυναικες του σπιτιου ειναι περιεργες??? ![]() Δεν θελω να τα ενοχλησω να βγαλω κοντινο βιντεο, μιας και πρεπει να παω πολυ κοντα λογω μεγεθους. Απλα μου φανηκε πολυ περιεργο. Θα δειξουν οι επομενες ημερες, ετσι κι αλλιως και αυγα να κανουν, δυσκολα θα τα βρω στη ζουγκλιτσα απο ξυλα και φυτα για να τα περισυλλεξω. Μπορει να τα μαζεψει και το φιλτρο, αλλωστε. Απλα ειπα να το μοιραστω μαζι σας, με παραξενεψε πολυ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dwarf Puffers | giorgio | Άλλα ψάρια Ασίας | 24 | 24-05-11 22:55 |
Νεο ενυδρειο με dwarf puffers | PUF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 16-06-08 21:24 |
Εσωτερικά παράσιτα σε Dwarf Puffers | Zorba_The_Freak | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 27-04-07 07:53 |
dwarf puffers (Carinotetraodon travancoricus) | Mariel | Άλλα ψάρια Ασίας | 6 | 03-03-05 20:17 |