|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να μπει και νεα κατηγορια στο διαγωνισμο:
"Φυτεμενα και τετραποδα"
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο πολυ ωραιο. δεν υπαρχει κατι που δε μαρεσε!
![]() ![]() 2.5 εκατοστα καρχαριες λεειιιι!!! χαχαχχα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φαντάζεσαι πόσο καιρό την περιμένα την παρουσίαση!!!
![]() Αλλά άξιζε η αναμονή... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Βλεπω τα pufferακια μου εχουν φανατικους οπαδους!
![]() Να' σαι καλα.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το εχεις φτιαξει..
καλα,για τα ψαρακια δεν εχω λογια,απιθανες φατσουλες,πολυ αστεια, μουτρα μεγαλα!!,σου φτιαχνουν το κεφι! (ειδικα σε συνδιασμο με την μουσικη που εβαλες... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε, περιμενουμε και το δικο σου με το καλο!
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα! Δυσκολα τα φερνουν, αλλα που και που γινεται. Εγω με παραγγελια τα ειχα παρει.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο, μπράβο! Η μουσική στο video που επίσης τα σπάει , τι είναι; Αναφέρομαι στο 1ο video
|
|
||||
|
||||
![]()
αχρειαστη ναναι,αλλα πολυ χρησιμο το ποστ με τη διαδικασια της θεραπειας.και επικαιρο.(για μενα τουλαχιστον
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το γραφω και στα σχολια, για να μη φαμε καμπανα στο youtube Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνω μερικά σχόλια για την θεραπεία σου γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι πέτυχε.
Κατ' αρχήν δεν υπάρχει θέμα υπερδοσολογίας με το flagyl (απ' όσο γνωρίζω). Για να πετύχει η θεραπεία η γνώμη μου είναι ότι παράλληλα με τη δόση απο την τροφή πρέπει να ρίχνουμε και στο νερό -όταν τα φώτα είναι κλειστά γιατί αλλιώς το φάρμακο χάνει τη δύναμη του. Η μετρονιδαζόλη δεν επηρεάζει την βιολογία και σε 24 ώρες~ βιοδιασπάται (εδώ γράφω τη διαδικασία της θεραπείας http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71611 ). |
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε εγω ειμαι σιγουρος οτι πετυχε, οπως ειπα, αλλα δεν μπορω να το κρινω με σιγουρια ακομα, ετσι κι αλλιως. Χρειαζεται χρονος για να παρει βαρος το "θηριο". Για αυτο αφησα και ενδεχομενο να επαναλαβω τη θεραπεια, γιατι δεν εχω ξανακανει κατι αναλογο.
Για την υπερδοσολογια του flagyl δεν ξερω, απλα το ελαβα ως δεδομενο, οταν διαβασα οτι δεν ειναι καλη η υπεροσολογια του seachem metronidazole. Θεωρησα οτι θα ισχυε κατι αναλογο. Πολυ χρησιμες οι παρατηρησεις σου, παντως και ισως την επαναλαβω με τον τροπο που προτεινεις. Το κακο με τα bloodworms, ειναι οτι δεν εχουν τοσο απορροφητικη ικανοτητα, οπως τα flakes, για παραδειγμα. Τις γαριδες σκεφτομαι, αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν επηρεαζονται απο τη συγκεκριμενη ουσια. Τουλαχιστον δεν διαβασα καπου να παρουσιαστηκε προβλημα. Thank you ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dwarf Puffers | giorgio | Άλλα ψάρια Ασίας | 24 | 24-05-11 22:55 |
Νεο ενυδρειο με dwarf puffers | PUF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 16-06-08 21:24 |
Εσωτερικά παράσιτα σε Dwarf Puffers | Zorba_The_Freak | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 27-04-07 07:53 |
dwarf puffers (Carinotetraodon travancoricus) | Mariel | Άλλα ψάρια Ασίας | 6 | 03-03-05 20:17 |