|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο πολύ ωραίο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο μπραβο σου!Σε λιγακι θα αρχισεις εσυ να στελνεις κλαδεματα!
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ όμορφο. Μπράβο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο πολύ όμορφο ....!!
|
|
|||
|
|||
![]()
για ποιον διαγωνισμο μιλας κλεοβουλε??
Και να ευχαριστω τον φιλο Stivv27 για την πολυτιμη βοηθεια του δινοντας μου καποια υλικα.. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μεγάλοι υποβρύχιοι κήποι!
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα δεν ειναι 112 λιτρα, το μετρησα και οι διαστασεις του ειναι 80χ40χ30 αρα ειναι 96λιτρα, μπορει καποιος υπευθυνος να τα διορθωσει στο αρχικο ποστ μου? σας βαζω και μερικες φωτογραφιες ακομη!!
Δυο απ τις γαριδουλες μου: ![]() Η μια πλευρα απ τα πλαγια: ![]() Τρια μικρα γκαπακια: ![]() Ο διαχυτης CO2 , 3 σε 1 : ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση του κοινωνικού μας!!! | Koninos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 10-05-11 10:27 |
1η παρουσίαση κοινωνικού 120λιτρου. | ispyii | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 07-04-10 09:04 |
Παρουσίαση κοινωνικού φυτεμένου 120lt | giannisg | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 12-11-07 00:16 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου | Μάγδα | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 15-10-07 13:43 |
Πρώτη παρουσίαση 250 λτ κοινωνικού | ChristosΒ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 25-04-07 19:48 |