|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι!!!!
Οι κυβοι μ αρέσουν, τις ζουγκλες τις λατρευω...το αποτέλεσμα σ αυτο που είδα απλά τα σπάει!!!! Και εις ανώτερα... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια Στέλιο... μου αρέσει πολύ.
|
|
||||
|
||||
![]()
πάρα πολύ ωραίο!!!
το φυτό της 5ης φωτο στην αρχική δημοσίευση που κάθεται πάνω η γαριδούλα πως λέγεται? |
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι παλιόπαιδο!
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Να 'σαι καλά! Είναι Hygrophila polysperma. Πανεύκολο και έχω ήδη κλαδέψει αρκετές φορές παρά το χαμηλό φωτισμό και θέλει πάλι γιατί έχει καλύψει τα άλλα.
|
||||
|
||||
![]()
Αντε ρε Στελιο ομορφιες!!!!
Και αν μπορουμε να βοηθησουμε καπου μην ντραπεις! ![]() Κοιτα να μην μου δωσεις γεννα απο ταντερτινες και θα σου ξηγησω εγωωωωω. ΥΓ Εκεινα τα σοκολατοκατι που εφερες τα σπανε φιλε.
|
||||
|
||||
![]() Σιγα μην σκισεις κανα καλσον κι εσυ... Και το θελει ο Στελιος για το φιλτρο του! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλσον θα του δωσω εγω με λαστιχο ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
A.Calvus Congo black pearl-τα νέα μου μωρά | Κλεόβουλος | Tanganyika | 59 | 03-07-13 12:48 |
Tiger-pearl ??? | Raven | Γαρίδες | 15 | 15-03-11 20:21 |
pearl-blue | akis&nikol | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 5 | 14-03-11 09:11 |
gourami, pearl | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-06-08 23:40 |
Pearl Gourami | drakoulis | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 11 | 24-01-06 10:07 |