|
#1
|
||||
|
||||
![]() ![]() Βάλτο στον διαγωνισμό ![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Δεν φανταζεσαι τι χαρα μου δινεις τωρα!!!!!
Θα κολισω το 96αρι που εχω στο μπαλκονι θα το κανω ζουγκλα και θα το γεμισω με αυτα τα απιστευτα μουτρακια!!!! Ειχα δει πρωτη φορα το video που εχεις στην υπογραφη σου και ειχα παθει την πλακα μου!!!! Ετσι οπως κοιταει το σαλιγγαρι στο τζαμι και μετα κανει επιθεση...!!!!απλα απιστευτα!!!! |
#3
|
|||
|
|||
![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου ρε LAKI!
![]() Θα το ανεβασω, ετσι για το καλο.
__________________
|
#5
|
||||
|
||||
![]()
αντε..αμα βγάλλεις και γεννα θα σου στήσουμε και Ανδριαντα χαχαχααχ
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
Ψιλοδυσκολα στην παρουσα φαση...
Δεν το κυνηγαω, μονο αν κατσει στην τυχη και επιβιωσει γονος. Τα εχω δει να ερωτοτροπουν, αλλα για να βρω τα αυγα με τη ριζαρα και την pelia και να τα απομακρυνω, ειναι σχεδον απιθανο. Και να βγει κανενα μικροσκοπικο (που μπορει και να εχει γινει), το πολυ πολυ να γινει μεζες, να το ρουφηξει το φιλτρο ή εγω με τη σκουπα βυθου που χρησιμοποιω σε καθε αλλαγη. Καποια στιγμη στο μελλον πιθανο να το κανω, αλλα προς το παρον προτιμω να τα χαιρομαι χωρις αγχος ![]()
__________________
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
Και ενα update απο το ενυδρειο, οπως ειναι τωρα, οπως και μια φωτογραφια απο το χοντρουλη που εχασα στην κυριολεξια εδω και μια εβδομαδα, μιας και δεν τον βρηκα ποτε και ακομα δεν το εχω χωνεψει, πιστευοντας οτι θα τον δω να βγαινει και να σουλατσαρει, οπως παντα, εδω και 1.5 περιπου χρονο.
Ουτε δειγματα ασθενειας, (μαλιστα ειχε φωτογραφηση δυο μερες πριν εξαφανιστει), ουτε ελλειψη ορεξης, ουτε περιεργες μετρησεις (ακομα και μετα την εξαφανιση του), ουτε αλλαγη νερου ενδιαμεσα να πω οτι προκαλεσα καποιο ατυχημα, απλα δεν βγηκε για φαγητο μια μερα και αρχισα να ανησυχω και να τον ψαχνω, μεχρι και σημερα ακομα. Δεν εχω καταλαβει ακομα τι εγινε. Τελικα ειναι πολυ παραξενο ποσο πολυ μπορεις να δεθεις και να σε στεναχωρησει η απωλεια ενος πλασματος μολις 2.5 εκατοστων... ![]() ![]()
__________________
|
#8
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dwarf Puffers | giorgio | Άλλα ψάρια Ασίας | 24 | 24-05-11 22:55 |
Νεο ενυδρειο με dwarf puffers | PUF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 16-06-08 21:24 |
Εσωτερικά παράσιτα σε Dwarf Puffers | Zorba_The_Freak | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 27-04-07 07:53 |
dwarf puffers (Carinotetraodon travancoricus) | Mariel | Άλλα ψάρια Ασίας | 6 | 03-03-05 20:17 |