|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχουν δειξει τετοια σημαδια σε ενα χρονο. Μαλιστα οταν πηρα τις amano, πηρα 3 σε διαφορα μεγεθη, απο μικρη μεχρι μεγαλη. Η μεγαλη, μαλιστα, αυτη τη στιγμη ειναι τεραστια, 3-4 φορες μεγαλυτερη απο τα pufferακια. Οπως ειπα και πιο πανω, φροντιζω να τα σκαω στο φαγητο, οποτε μονο οταν λειπω αρκετες ημερες κανουν διαιτα.
Εχει ρισκο η συμβιωση με οτιδηποτε, παντως.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο ενυδρειο.
Φατσες τα παφερακια. Οι αμανο τουμπανο στα αυγα. Πιστευω οτι το νερο ειναι μια χαρα για τα παφερ. Δεν χρειαζεται η ΑΟ. Οι οτο, ετσι κι αλλιως ζουν σε νερο με παραμετρους που ξεκινανε εκει που τελειωνουν των παφερ. Και τα δυο παραπονουμενα θα ειναι σε μια μεση κατασταση. Καλυτερα δωστους.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα σκεφτομαι και εγω και λεω να τους βαλω στο αλλο ενυδρειο στα κοντα που εχει πιο μαλακο νερο.
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο ενυδρείο, τα puffers είναι τέλεια!Εγώ έχω 2 figure 8 puffers του υφάλμυρου νερού. Από που τα πήρες τα δικά σου? Είναι dwarf puffers του γλυκού νερού, έτσι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Pufferοπληκτος και εσυ, ε?
![]() Ναι, αυτα ειναι καθαρα γλυκου νερου. Απο τον azores τα πηρα με παραγγελια.
|
|||
|
|||
![]()
Άσε..είναι από τα πιο χαριτωμένα ψάρια και τα πιο ενδιαφέροντα.Απλά έκανα την βλακεία να πάρω τα figure 8 puffers που απ' ότι διάβασα μετά την αγορά τους, γίνονται μεγάλα και θέλουν λίτρα, ενώ εγώ τα έχω σε ένα 54λιτρο . Έψαχνα τα dwarf puffers αλλά δεν τα έβρισκα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα figure 8 θελουν παρα πολυ μεγαλο ενυδρειο, απο 400αρι και πανω, δεν ξερω αν εισαι διατεθειμενος να κανεις τετοιο μεγαλο βημα. Και εγω αυτα σε 22αρι τα ειχα στην αρχη, αλλα ηταν πιο ευκολη η μεταβαση σε 48αρι.
|
||||
|
||||
![]()
Θοδωρηηηη απιστευτο το ενυδρειο μπραβο. Παρα πολυ ωραια και τα παφερ και τα παντα. Η ριζα απιστευτη. Υπερκινητικοι οι οτο εεε;; Μπραβο. Βαλτους στο αλλο προσοχη σε προσαρμογη τα ξερεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να'σαι καλα!
![]() Ναι, ετσι λεω να κανω αυτες τις μερες. Ουτε να τα ταλαιπωρησω θελω, ουτε να χαλασω τις ισορροπιες του ενυδρειου.
|
|||
|
|||
![]()
Άσε,άσε απογοήτευση...θα τα δώσω σε κάποια φάση γιατί δεν μπορώ να έχω τέτοιο ενυδρείο, είναι και το θέμα με τα αλάτια. Αν βρω κάποιον που ξέρει και θα τα προσέχει θα τα δώσω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Προετοιμασου καλα μονο και καλα ξεκολληματα απο τα τζαμια ![]() Παράθεση:
χαχαχα! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dwarf Puffers | giorgio | Άλλα ψάρια Ασίας | 24 | 24-05-11 22:55 |
Νεο ενυδρειο με dwarf puffers | PUF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 16-06-08 21:24 |
Εσωτερικά παράσιτα σε Dwarf Puffers | Zorba_The_Freak | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 27-04-07 07:53 |
dwarf puffers (Carinotetraodon travancoricus) | Mariel | Άλλα ψάρια Ασίας | 6 | 03-03-05 20:17 |