|
|
||||
|
||||
![]()
φαρμακα??? εννωεις απωχλωριωση μηπως ??
|
|
|||
|
|||
![]()
λογικα αυτο εννοουσε
------------------------- εχω 30 λιτρα και τωρα ετοιμαζομαι να στησω 90 λιτρα!!!
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 09-01-13 στις 21:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
στα 30 αλλαγη 8-10 λιτρα
στα 90 αλλαγη 20-25 λιτρα |
|
|||
|
|||
![]()
ναι ωμος πως θα καταλαβω οτι εχω βγαλει ας πουμε 10 λιτρα με το ματι?
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
|
||||
|
||||
![]()
με το ματι, στο περιπου κανουμε ολοι αλαγες νερου δεν νομιζω κανεις να ζυγιζει το νερο που βγαζει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
+++1
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 09-01-13 στις 22:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το αντιχλωριο δεν σου χαλασε το κερατοφυλλο αν σου εριξε της βελονες κοιτα την αμμωνια σου εχει ανεβει η δεν εισαι στρωμενος.
|
|
||||
|
||||
![]()
κατι αλλο θα ειναι ,γιατι το αντιχλωριο δεν εχω ακουσει ποτε ουτε μου ετυχε να το κανει αυτο.Συνηθως στην αμμωνια ειναι πολυ ευαισθητο το κερατοφυλλο,το διαπιστωσα τωρα στο στρωσιμο που μου εδωσε ο stelios816 και μου πε να μην το βαλω πριν πεσει η αμμωνια (ημουν στο στρωσιμο)αλλα δεν τον ακουσα και δεν εμεινε φυλλο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εννοω φαρμακο που αφαιρει χλωρινη , νιτρωδη και αμμωνια + τα βακτηρια καθαρισμου ...!
|
|
||||
|
||||
![]()
βακτηρια καθαρισμου??τι σου πουλανε και τα αγοραζεις αγορινα μου σταματα να ριχνεις χαζοπραγματα στο ενυδρειο σου δεν σου κανουν κατι.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
|
||||
|
||||
![]()
αφου δεν μπωρεις να υπολογισεις βγαλε 4-5 2λιτρα μπουκαλια μια φορα και σημειωσε το υψος στο ενυδρειο σου χοντρικα πανω κατω να ξερεις λιγο περισοτερο η λιγοτερο δεν λεει κατι.
|
|
||||
|
||||
![]()
smt038
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγες νερου | nikosn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 29-11-10 08:44 |
Αλλαγες νερου | Dimitrisss123 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 27-02-10 22:17 |
Νο3 και αλλαγες νερου | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 16-05-07 13:46 |
Ph και αλλαγες νερου | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-12-05 20:50 |
ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΣΟΣ | giannak | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 28-07-04 20:01 |