|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι όμορφο πλασματάκι!!!! να μας που οι έμπειροι εκτροφείς για πόσα κιλά το βλέπουν στην ενηλικίωση
|
|
||||
|
||||
![]()
Ουρίτσα μου γλυκιά όλο χαρούλα είναι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφος ο cuervo.Να τον χαιρεσαι. Και στο τελος ενα πλανο του ενυδρειου, ψωνιοοοοοο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κουκλακι το μικρακι να το χαιρεσε και οσο ποιο πολυ το αγαπας τοσο ποιο πολυ θα σε αγαπαει και αυτο! Και για να μην νομιζετε οτι εχω κολλημα με τα καθαροαιμα αυτην την τσουπρα την ειχα βρει παραμονη Χριστουγεννων σε ενα κεντρο υγειας που με ειχαν παει η γονεις μου λογω πυρετου και ηταν μεσα σε ενα λουκι και εκλαιγε!Τωρα ειναι 14 χρονων και ακομη βαζει κατω 60 κιλα Dogo ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φυχραιμια απο ολους!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαιρεσαι το νεο σου φιλαρακι!
Σκετη γλυκα! ![]() ![]() Θα με κανετε να ψαχνω για σκυλακο! Θελωωωωωωω!
|
||||
|
||||
![]()
στειλε πμ οποτε θες σκυλο να σε παω στον φιλοζωικο να δεις ταλεντα
|
|
||||
|
||||
![]()
κουκλακι ειναι μου αρεσει πολλυ το χρωμα του τωρα για το μεγεθος νομιζω ειναι νωρις ακομα να πουμε.δεν υπαρχουν εκτροφεις εδω νομιζω,μονο ατομα με εμπειρια που ευχαρηστως μοιραζωμαστε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
προχτες λεγατε για δαγκωματα δειτε τα!!!
http://www.youtube.com/watch?v=WmCHmgNtqHI http://www.youtube.com/watch?v=VGuYvC46M68
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πραγματικά θα θελα να πεις αν γίνεται για την ανάπτυξη του μικρού πως το βλέπεις |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
Ειναι εφικτο να μπουν γαριδες σε αυτη την ψαροσυνθεση? | Geovai | Γαρίδες | 9 | 30-09-11 15:06 |
Ειναι εφικτο??? Εχω τρελαθει απο ενθουσιασμο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 24-06-09 11:22 |
ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ!!!(CROWNTAIL) | mariah | Bettas | 21 | 09-05-07 14:33 |
Τι ασθενεια ειναι αυτη ? Ιδεες-προτασεις | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 01-07-06 09:42 |