|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αναλογα τι το θες το σκυλι...
αν ειναι ενα σκυλι που κατεβαινει σε αγωνας αν ειναι επιβητορας κτλ σιγουρα δεν θες ενα σκυλι αγυμναστο απροσεχτο τριχωμα κτλ ειναι θεμα και διαφημισεις στην μεση για λογους υγειας καλο ειναι να ασκειται το σκυλι οπως και ο ανθρωπος... το κολυμπι ειναι σουπερ ασκηση γιατι γυμναζεται ολο το σωμα στα βατη θελει σταδιακο ανεβασμα και μεχρι ενα σημειο και η διελκυστινδα ειναι πολυ καλη για τους μυς του λαιμου |
|
||||
|
||||
![]()
oh yes φιλε μου αρρωστε
|
|
||||
|
||||
![]()
με στεναχωρει που βλεπω ατομα να λενε τον κυναθλητισμο καγκουρια χωρις να ξερουν πως γινεται για ποιο λογο ποια ειναι τα ωφελη στο δεσιμο μεταξυ ιδιοκτητη και σκυλου σωματικα τι επιδραση εχει στην υγειατου κτλ κτλ...
και δεν μιλαω αποκλειστικα για weight pulling αλλα και για mondioring agility ηλαδη σε γενικα πλαισια κλτ κτλ... αν δεν ενδιαφερθεις να μαθεις πως γινεται το σωστο ποιοι ειναι οι φορεις καλητερα να μην γραφεις |
|
||||
|
||||
![]()
Καμια φωτο ακομα του κουταβου θα δουμε;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ερχεται χτεσινοβραδινο βιντεο
![]() ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 09-01-13 στις 20:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τι όμορφο πλασματάκι!!!! να μας που οι έμπειροι εκτροφείς για πόσα κιλά το βλέπουν στην ενηλικίωση
|
|
||||
|
||||
![]()
Ουρίτσα μου γλυκιά όλο χαρούλα είναι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κουκλακι το μικρακι να το χαιρεσε και οσο ποιο πολυ το αγαπας τοσο ποιο πολυ θα σε αγαπαει και αυτο! Και για να μην νομιζετε οτι εχω κολλημα με τα καθαροαιμα αυτην την τσουπρα την ειχα βρει παραμονη Χριστουγεννων σε ενα κεντρο υγειας που με ειχαν παει η γονεις μου λογω πυρετου και ηταν μεσα σε ενα λουκι και εκλαιγε!Τωρα ειναι 14 χρονων και ακομη βαζει κατω 60 κιλα Dogo ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
LED vs T5 Αποψεις-συζητηση | Κουραμπιές | Φωτισμός | 60 | 29-04-14 14:06 |
Ειναι εφικτο να μπουν γαριδες σε αυτη την ψαροσυνθεση? | Geovai | Γαρίδες | 9 | 30-09-11 15:06 |
Ειναι εφικτο??? Εχω τρελαθει απο ενθουσιασμο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 24-06-09 11:22 |
ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ!!!(CROWNTAIL) | mariah | Bettas | 21 | 09-05-07 14:33 |
Τι ασθενεια ειναι αυτη ? Ιδεες-προτασεις | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 01-07-06 09:42 |