|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα εχθες αγορασα ενα jager 300 watt και παρατηρησα το εξης...
Ο jager λοιπον ειναι τεραστιων διαστασεων σαν υψος σχεδον οσο το ενυδρειο μου και δεν εχει καμια σχεση με αυτον που εχει το εσωτερικο φιλτρο του ριο 400 που ειναι αρκετα μικροτερος.. Επισης εχω ρυθμισει και τους 2 στους 29 βαθμους αυτος του ριο κλεινει στους 27 (θερμοκρασια που δειχνει το θερμομετρο του ενυδρειου) ενω ο jager κανονικα στους 29.επομενως το συμπερασμα που βγαζω εγω ειναι οτι αυτος του ριο μετραει την θερμοκρασια που εχει εκεινη την ωρα το κουτι του εσωτερικου φιλτρου. Σημερα θα δοκιμασω να κλεισω τον θερμοστατη του ριο (μεσα στο κουτι του φιλτρου) να δω αν ο jager μπορεσει να φτασει τους 29 μονος του. Πιστευω να μην σας κουρασα!!!! ![]() Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
βαλε τον jager μεσα στο κουτι, πιστευω οτι μονος του θα σε καλυψει.
|
|
||||
|
||||
![]()
μεσα στο κουτι δεν μπορω γιατι σε μηκος δεν χωραει να κλεισει το καπακι ειναι πολυ μεγαλος!!!
------------------------- επομενως ποτε δεν θα εφτανα την επιθυμητη θερμοκρασια!!!! σημερα θα τον κλεισω να λειτουργησει μονο ο jager που ειναι χυμα μεσα στο ενυδρειο να δω τι θερμοκρασια θα φτασει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mmamatsis : 09-01-13 στις 09:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα οχι δεν θα την εφτανες την επιθυμητη θερμοκρασια χωρις controler..μιας κ απο'τι θυμαμαι τον ειχες στο max τον θερμοστατη..
|
||||
|
||||
![]()
ναι τον ειχα στο max.
Παντως εμεινα ευχαριστημενος με την αγορα που εκανα ![]() σας ευχαριστω για την βοηθεια ολους. Αυριο θα σας πω τα αποτελεσματα που θα κλεισω αυτον του ριο. |
|
||||
|
||||
![]()
Τιποτα..τον καθηκον ΜΑΣ καναμε....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εκανε 35.80 μου τον εδωσε 30.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ! | eve_gr2000 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 04-04-08 08:39 |
Χωρις Θερμοστατη;;;; | Θανάσης | Έλεγχος θερμοκρασίας | 11 | 24-06-06 13:07 |
ετοιμασια του δευτερου....αλλα πως? | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 01-06-05 21:12 |