|
|
||||
|
||||
![]()
βασικα αυτα που σου προτεινω δεν ειναι ακριβως φαρμακα με την εννοια του ορου αλλα θεραπευτικα εκχυλισματα βοτανων (τσαγιου και δαφνης).
σε ολα τα καλα πετσοπς εχει, που εψαξες και δε βρηκες? Σιγουρα υπαρχουν και φαρμακα που μπορουν να το αντιμετωπισουν αλλα προσωπικα δεν τα γνωριζω ουτε τα εχω χρησιμοποιησει ποτε μια και προτιμω αυτες τις λυσεις (και οσο να ναι αντε τωρα σε νεοστημενο ενυδρειο να κανεις θεραπειες και να σακατευεις τη βιολογια, ενω το melafix δεν της κανει απολυτως κανενα κακο )
|
|||
|
|||
![]()
θα προσπαθησω να το βρω οσο πιο συντομα
Τωρα τον βλεπω πολυ πιο κινητικο απο χθες. υπαρχει περιπτωση να γιατρευτει απο μονος του |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποτε δεν ξερεις, αλλα καλυτερα μη το ρισκαρεις. Το fin rot απο ενασταδιο και μετα ειναι εως και θανατηφορο.
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να μου πεις ενα μαγαζι που να εχει την συγκεκριμενη εταιρια
γιατι εχω κοιταξει στα petcity ,petsupermarket,waterinn και δεν το ειχαν |
|
||||
|
||||
![]()
τους πηρες τηλεφωνο και δεν ειχαν?
![]() ολα αυτα τα μαγαζια συνηθως εχουν... υπαρχει ελειψη στην αγορα? Καλυτερα ανοιξε ποστ στην εννωτητα των μαγαζιων και λογικα πισευω ολο και καποιος θα σου απαντησει θετικα.
|
|||
|
|||
![]()
ναι τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν τα εχουν
αλλα θα παω στο waterinn λογικα θα εχει φερει προς το παρον ο μονομαχος ειναι αρκετα κινητικος και τρωει κανονικα |
|
|||
|
|||
![]()
τελικα το βρηκα στο waterinn με ειδικη παραγγελια
Θεραπεια κανω μια εβδομαδα? σθντομα φωτο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|