|
||||
|
||||
![]()
το Σάββατο τελικά βρήκα οικονομικά τεστ, και πήρα μετρήσεις
NH3-4 = 0 NO2 = 0 NO3 = <20 PH = 7.5 GH = 50?(το τεστ ειναι γερμανικο και νομιζω οτι κατι παιζει με τους αριθμους, παντως εινια πολυ μεγαλυτερο απο την κλημακα που θεωριτε φυσιολογικο ακομα στο συγκριτικο του τεστ) KH = 10 οι τιμες σε νιτρικά και νιτρώδη πάντως είναι οκ, οτ νερο απο οτι φαίνεται ειναι αρκετά σκληρό εβαλα και ενα φυτο μεσα (Cladophora aegagrophila (Aegagropila linnaei)- moss ball) δεν μπόρεσα να βρω κερατοφυλλα πουθενά, πηγα σε 12 μαγαζιά! αν εχει κάποιος απο αθηνα να μου δώσει θα του ήμουν ευγνώμων! ![]() το ph σε σχεση με το προφιλ των ψαριων μου ειναι οκ, ομως δεν ξερω τι γινετε με τα gh-kh και πως μπορώ να τα κατεβάσω στα φυσιολογικά επιπεδα
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rio 180 Πιθανό πρόβλημα??? | sakis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-08-12 18:04 |
Μονομάχος με πιθανό fir rot Και pop eye | Emily | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 06-05-08 21:39 |
Πιθανό πρόβλημα; | Vasilizzz | Bettas | 8 | 08-03-06 01:33 |
Πιθανό ICK | malice | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 13-02-06 01:42 |
Πιθανό πρόβλημα με Dropsy. | Βασίλης | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 30-10-04 01:50 |