|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Αυτός που σου είπε περί πλυσίματος ενυδρείων...απλά έχει άλλο χόμπι! ![]() Ρωτάς τα πάντα εδώ μέσα, αλλά "βοήθα" κι εσύ πρώτα τον εαυτό σου και το χόμπι ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω οτι επανω δεξια υπαρχή και η Αναζητήσει,,,καλυτερα ειναι να διαβαζουμε πρωτα και μετα να ρωταμε ,διαβασε τα υπομνηματα για τους αρχαριους και μετα ρωτα μας οτι θελεις.
Μαλλον λαθος ξεκίνησες . Καλο διαβασμα. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το αυτοκινητακι πως επεσε μεσα??????/
|
|
||||
|
||||
![]()
Πηρε κλειστα την στροφη και επεσε μεσα στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα.....Μην τρομάζετε το αυτοκινητάκι δεν είναι σιδερένιο οπότε δεν σκουριάζει για να σκοτώσει τα ψάρια....Είναι του μικρού αδερφού μου και του αφαίρεσα πλαστικά και τζάμια και το έβαλα στο ενυδρείο μου για να μπαίνουν τα ψάρια μέσα...Το έχω μόλις 2 βδομάδες και τα ψάρια είναι συνέχεια μέσα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως ψάχνουν τρόπο...για να φύγουν!
![]() ![]() ![]() Αν λοιπόν διαβάσεις τις ενότητες των αρχάριων, θα δεις πως πρέπει να αποφευγεις κάθετι "ψευτικο"...πλαστικό...και γενικότερα μη φυσικό! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34 ΥΓ δεν γραφει ομως τιποτα, για το σερβις της Lamborghini Gallardo ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πρόσφατα φτιάξαμε ένα ενυδρείο DIY με ένα φίλο το ενυδρείο είχε διαστάσεις 65cm x 30cm x 35cm (όγκος καθαρό 68 λίτρα, μεικτό υπολόγιζε 55) με 6αρι τζάμι για πάτο και 5αρι για τα πλαϊνά. Το κόστος στον τζαμά της γειτονιάς ήταν 17¤.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ ευχαριστώ....Μόλις τώρα μπήκα σε ιδική σελίδα και έβαζα διαστάσεις και μου βρήκε διαστάσεις στα 60 λτ....Θα ψάξω τώρα να βρω τζάμια και με λίγη βοήθεια θα το φτιάξω.Ένα πράγμα όμως δεν έχω καταλάβει....Καπάκι που θα βρω στα μέτρα που θα είναι το ενυδρείο να του βάλω;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στο praktiker, στο "φτιαξτο μονος σου", στο leroy merlin η στα μαγαζια της γειτονιας... δες ποια υλικα σου αρεσουν και μπορεις να διαχειριστεις ευκολα και ασε τη φαντασια να οργιασει ![]() btw κατα τη προσωπικη μου γνωμη σχετικα ευκολο και κυριολεκτικα ουδετερο και αθανατο υλικο ειναι το τεφλον και το ερταλον. μερικα tips : Ο συνδυασμος οποιουδηποτε υλικου με ζελατινη τροφιμων, φελο, ξυλο, φελιζολ κτλ κτλ κτλ μπορει να βοηθησει πολυ καλα στη σταθερη θερμοκρασια. σε πολλες περιπτωσεις πανινες ταινιες εμποτισμενες με σιλικονη μπορουν να αντικαταστησουν τους μελντεσεδες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |