|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χαχαχα. Γιατι βρε, δεν σου αρεσει η συμπεριφορα της σαρδελας στην κονσερβα? Τι ηθελες? να πηγαινει περα δωθε να μη μπορεις να την πηρουνιασεις? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαχαχαχ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ωστοσο για τα ενυδρεια θα ψαχτω να βρω κατι καλο πεδες ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δες και την περιπτωση της ιδιοκατασκευης.οταν δεν περισευουν χρηματα ειναι η καλυτερη περιπτωση και το φτιαχνεις οπως κανεις κεφι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nαι την εχω ακουσει και αυτην την ιδεα ειναι ενδιαφερον
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα με τζαμακια απο leroy merlin φτιαχνεις χαλαρα 120ρακι-140ρακι (οχι πολυ ψηλο βεβαια γιατι μεχρι 6ρι τζαμι παιζει ) ανετα με 25-30 ευρω, και εχεις και τη χαρα της ιδιοκατασκευης, αλλα το σημαντικοτερο φτιαχνεις τις διαστασεις που θες ΕΣΥ κι οχι που αποφασισε καποια εταιρια για σενα
|
||||
|
||||
![]()
Ναι και εγω αυτο σκεφτομαι μαλλον θα κανω δικια μου κατασκευη οπως την θελω εγω
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
koi μικρα | panos78 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 14-04-12 10:15 |
τα μικρα μου | akoulis | Tanganyika | 8 | 09-06-11 13:27 |
ποσα λιτρα για μικρα ψαρια? | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 04-07-09 19:24 |
Μικρα αυγουλακια | dianik06 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-07-07 22:05 |