|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κανε μετρησεις και βαλε και καμια φωτο να δουμε το ενυδρειο.ολο και κατι θα βρεθει να συζητησουμε
![]() τα ραμιρεζι ειναι ακομα πιο ευαισθητα απτους ροδοστομους στις συνθηκες του νερου.αν αποφασισεις να βαλεις,θες και την αναλογη προετοιμασια και ρουτινα.κατα ταλλα,ειναι απτα αγαπημενα μου ψαρια ![]() οσο για τις συμπεριφορες,οταν πετυχεις τις καταλληλες συνθηκες νερου αλλα και το περιβαλον των ψαριων(στησιμο,φυτα,φωτισμο κλπ)τοτε θα δεις τη διαφορα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους!!! ειπα να βαλω μερικες φοτογραφιες να μου πειτε γνωμες και να εξακριβωσω και το φυλο των ραμιρεζι μου!!!συγνωμη για την ποιοτιτα των φοτο απλα ειναι απο κινιτο δεν εχω ψηφιακη!!! το ραμιρεζι στην 6 φοτο ειναι θυλικο η αρσενικο??
|
||||
|
||||
![]()
υποτιθετε οτι τα πηρα για ζευγαρι και δεν ξερω αν ειναι σιγουρα!!! αν ξερει καποιος ασ μου πει!!!
![]() ![]() ------------------------- τελικα ξερει κανεις?? ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantelos : 08-01-13 στις 17:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε καθαρες φωτο απτο πλαι και πιο κοντινες.το ενα το βλεπω για αρσενικο.για το αλλο δε μπορω να πω.βαλε καλυτερες φωτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενα ειναι σιγουρα αρσενικο!! το αλλο δεν ξερω τι ειναι ομως.. οι καλυτερες φοτο που μπορεσα να τραβιξω ειναι αυτες λογο τοθ οτι δεν εχω ψηφιακη και ειναι απο κινητο!! απο την 6η φοτο δεν μπορεις να διακρινεις που ειναι ποιο καθαρη??
|
||||
|
||||
![]()
οχι.εσυ μπορεις?
![]() μοιαζει με θυληκο.σου φτανει αυτο? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα προσπαθισω να βγαλω ποιο πολλες και ποιο καθαρες και βλεπουμε!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Από ότι έχω διαβάσει για τα ram τα αρσενικά έχουν τελείως μαύρη βούλα στο πλάι ενώ τα θηλυκά έχουν και μπλέ μέσα σε αυτήν.Σύν ότι τα αρσενικά έχουν πιο μεγάλα τα επάνω σαν αγκάθια πτερύγια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2500 λιτρα ταξιδευουν Αμερικη | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 92 | 10-01-13 17:44 |
1000 λιτρα ταξιδευουν Αμερικη!!! | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 121 | 27-12-11 09:08 |
(Ν.Αμερικη) 300 λιτρα Αγρια και Βιοτοπικα | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 41 | 05-08-11 16:21 |
project 180 λιτρα νοτια αμερικη | scooby14 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 18-04-11 15:16 |
160 Λιτρα Κεντρικη Αμερικη | fishme1 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 6 | 03-03-11 15:21 |