|
|
|||
|
|||
![]()
Εκτός από σκαλάρια τι άλλα ψάρια έχεις που να μπορούν να φάνε τα αυγά;
|
|
|||
|
|||
![]()
10 ροδοστομους και 10 red eye 6 κορυ 2ανγκιστρους
|
|
|||
|
|||
![]()
αντε καλοφαγωτα (τα αβγα)
![]() με τετρα μεσα ειναι λιγο δυσκολο να μεινουν αβγα και μικρα. νικο τι τιμες εχει το νερο σου? σε ρωταω επειδη αν εχεις ανεβασμενες σκληροτητες, πολυ λιγα αβγα θα γονιμοποιηθουν. εχε και το νου σου για χαλασμενα αβγα (ειναι ασπρα). |
|
|||
|
|||
![]()
Με τέτρας συγκάτοικους λίγο δύσκολο να επιζήσουν τα αυγά
![]() ------------------------- Μία άλλη ερώτηση όλα αυτά τα ψάρια τα έχεις στα 300 λίτρα έτσι; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σιμος : 05-01-13 στις 22:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο! τελικα ειχες ζευγαρι!
αλλα, με ροδοστομους και ιστοριες θα σαι πολυ τυχερος αμα δεις ουριτσες. (οχι οτι το ιδιο το ζευγαρι δεν τα τρωει, μεχρι να μαθει...) Πες οτι ειδες, μετα τι θα κανεις? εχει σκεφτει πως θα μεγαλωσουν με τους ροδοστομους και τα red eye μεσα? Αμα θες να πας για αναπαραγωγη ή βαζεις το ζευγος μονο του σε αλλο ενυδρειο και αφηνεις εκει να γινει η γεννα ή δεν εχεις θηρευτες για τα μικρακια στο ενυδρειο. Επισης πες οτι αρχισανε και κολυμπανε κανονικα, τι θα τρωνε? Πρεπει να φτιαχνεις 2 batches την ημερα αρτεμια ή να τα ταιζεις πλαγχτον οπου βρισκονται. Δεν ειναι απλα τα πραγματα. Αυτα στα λεω γιατι και γω τα ιδια ελεγα οταν εκαναν πρωτη φορα αυγα.(θυμησου την φωτο που ειδες απο το fb...).Συγνωμη πολυ που στο χαλαω αλλα αμα θες να πας για αναπαραγωγη τροποποιησε καταλληλα το ενυδρειο σου και την ψαροσυνθεση σου... Φιλικα! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το ενυδρειο ειναι 300λιτρα αλλα τα red wye εχω δρομολογησει να τα διωξω
Αν καταφερει και μεινει κανενα θα παρω αρτεμια της jbl Οι σκλυροτιτες μου ειναι κατεβασμενες Χρηστο και στα 2 ενυδρεια 8kh 10gh 7ph Βασιλη δεν μου το χαλας καθολου ναι μεν ειμαι χαρουμενος που γεννισαν αλλα ειμαι γιατι τωρα πλεον ειμαι σιγουρος οτι παρεχω καλες τιμες στο νερο μου που χριαζονται τα ψαρια καθοτι εχω διαβασει οτι αναπαραγωνται δυσκολα και οτι θελουν καλες τιμες γι αυτο ειμαι ποιο πολυ χαρουμενος προς το παρων λεω να τα αφησω μεσα και αν ειναι καποιο τυχερο η εξυπνο να κρυφτει πισω απο κανα φυτο και σωθει εχει καλως |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω πως πρέπει να κατεβάσεις λίγο το ph.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|