|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια, οποτε καλο ξεπλυμα, βαζεις το χαλικι, κανεις οτι θελεις και μετα βαζεις νερο και ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
οπότε καλό θα είναι τουλάχιστον την πρώτη μέρα να προσέχω για αμμωνία όπως είπες.
ευτυχώς που η δουλειά μου είναι στο σπίτι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, γι'αυτο το ειπα, γιατι την πατησα ενω εδωσα μεγαλη προσοχη στην παραμικρη λεπτομερεια. Μεγαλη προσοχη ολη την πρωτη μερα.
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε στο νεο φιλτρο οσο ποιο πολυ βιολογικο υλικο μπορεις και βαλε να
δουλευουν και τα δυο μαζι για ενα μηνα περιπου μεχρι να στρωσει το νεο φιλτρο.Δεν θα αυξησεις ομως τον αριθμο των ψαριων.
|
||||
|
||||
![]()
Αφου το παλιο δεν θα το χρησιμοποιησει αλλα, αν καταλαβα καλα. Ισως καλυτερη θα ηταν η μεταφορα, δεν υπαρχει λογος να δουλευουν και τα δυο. Χασιμο χρονου με το ιδιο αποτελεσμα. Αποψη μου, παντα.
|
||||
|
||||
![]()
το παλιό φίλτρο (με νέα υλικά όμως) θα μπεί και θα δουλεύει για να στρώσει κιόλας και για να μην παέι χαμένο σε ενυδρείο το οποίο θα το έχω για καραντίνα 10 λίτρων, το οποίο αποφάσισα και να κρατήσω σε περίπτωση ανάγκης.
και το νέο φίλτρο με τα υλικά του παλιού θα μπεί στο νέο ενυδρείο 60 λίτρων. ------------------------- ακόμα βέβαια δεν ξέρω τι είναι πιο καλό να βάλω. να μείνω στο χαλίκι με μοναδική αλλαγή στο χρώμα ή χαλαζιακή άμμος. τι απο τα 2 δεν βρωμίζει εύκολα? καθαρίσματα θα γίνονται απλά δεν θέλω πολλά - πολλά. επίσης τα φυτα που θα έχει το νέο ενυδρείο θα είναι τα περισσότερα εύκολα. Όπως και τώρα δηλαδή. Δεν θέλω προς το παρόν να μπλέξω με λιπάσματα αν και μου πρότειναν να βάλω JBL MANADO. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη danny : 06-01-13 στις 11:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για φυτεμενο θεωρω καλυτερο το ψιλοκοκκο χαλικι απο αμμο προσωπικα. Δεν σημιουργουνται αναεροβιες περιοχες και τα φυτα μπορουν και αναπτυσονται καλυτερα. Τωρα για υποστρωμα, εφοσον δεν θελεις δυσκολα φυτα, δεν υπαρχει κανενας λογος να μπερις σε αυτη τη διαδικασια. Με λιγο υγρο λιπασμα ή καμια ταμπλετα, εισαι μια χαρα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτήσεις περι διοξειδίου διάχυσης και επίδρασης στην βιολογία του φίλτρου | mikrosaquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 13-02-12 16:47 |
Υλικά νέου φίλτρου | giorgio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 24-10-10 19:36 |
Το οξυζενέ βλάπτει τη βιολογία του φίλτρου; | aquaman | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 04-12-09 19:21 |
Χαμηλή ιχθυοφόρτιση και βιολογία φίλτρου | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-11-08 22:08 |
Στρώσιμο νέου εξωτερικού φίλτρου | mafia | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 09-10-08 09:49 |