|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Φίλε μου Στέλιο ρίξε διάβασμα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δικιο φιλε , διαβαζω και καποιες φορες μπερδευομαι περισσοτερο μη σου πω.Ευτυχως παντως που τα παιδια εδω μεσα εχουν υπομονη με μας τους νεους.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Την ίδια απορία έχω και εγώ... ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 05-01-13 στις 00:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα και εχω αλγη φιλε delta. Οποτε πρεπει επειγοντως να βαλω ταμπλετες η καποιο αλλο λιπασμα ε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το λιπασμα που απελευθερωθηκε (και απελευθερωνεται ακομα ισως, λιγοτερο τωρα ομως) στο νερο τις δημιουργησε
|
||||
|
||||
![]()
Αν πω το μαγαζι που μου εκανε την μα@@@@α με το λιπασμα και το χαλικι θα γινω γραφικος ε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι? σου ειπε να το ανακατεψεις με το χαλικι?
Το υποστρωμα λιπανσης της dennerle ειναι αυτο. http://dennerle.com/global/index.php...id=119&lang=en Αυτο εχει βαλει? ή μηπως κανενα χαλικι της dennerle http://dennerle.com/global/index.php...id=120&lang=en (πολλοι τα λενε ολα υποστρωματα, χαλικια , αμμο, λιπασματα).
|
||||
|
||||
![]()
Το πρωτο εχω βαλει φιλε delta. Δεν μου ειπε να το ανακατεψω απλα το χαλικι που διαλεξα ηταν πολυ λεπτο και το λιπασμα σαν πιο χοντρο ανεβηκε προς τα πανω ενα μεγαλο του τμημα. Τα πηρα και τα δυο ομως απο εκει και οταν τους ρωτησα για το χαλικι που ειναι λεπτο αρκετα μου ειπαν οτι δεν θα υπαρξει προβλημα...Επιστημονες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μπαίνεις ![]() ![]() ![]() ![]() Τίποτα άλλο ![]() ------------------------- Επειδή είχε διαφορετική κοκκομετρία από το χαλίκι του, το χαλίκι του πέρασε κάτω από το υπόστρωμα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 05-01-13 στις 00:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαράκι άλλαξε άμεσα το υπόστρωμα να τελειώνεις μια και καλή. Ακόμη και να απενεργοποιηθεί το ενεργό σου υπόστρωμα (θα είσαι γεμάτος άλγη ως τότε) το μόνο που θα καταφέρεις είναι να έχεις ένα χάλια ενυδρείο (άλγη-ες παντού) και μόνιμα μια άχρηστη βρώμα (απενεργοποιημένο υπόστρωμα) στο βυθό σου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ | gdimit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 11-03-11 20:11 |
Ερωτηση για υποστρωμα | Geovai | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 03-07-10 12:50 |
Ερωτηση Σχετικα Με Τα Pleco | mikele | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 59 | 04-06-07 10:16 |
Ερωτηση για υποστρωμα | nikolas87 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-03-07 12:19 |
ερωτηση για υποστρωμα | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 01-09-06 21:16 |