|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΥΓ. Για το υπόστρωμα τώρα κοίτα αν μπορείς (ξέρω πως έχει φασαρία και κόστος) να το αλλάξεις. Αν θες να έχεις κάτι για τα φυτά σου βάλε το Flourite της Seachem. Είναι παθητικό και δεν θα σου δημιουργήσει προβλήματα μελλοντικά και θα βοηθήσεις αρκετά τα φυτά σου. Φυσικά θα πρέπει να του διοχετεύεις τα ανάλογα στοιχεία (λιπάσματα) όποτε και αν θέλεις. Αλλιώς θα το χρησιμοποιείς σαν απλό χαλίκι (ή άμμο αν το πάρεις σε άμμο). Τέλος αν σου φαίνεται ακριβό και δεν έχεις τα ανάλογα χρήματα, μπορείς να το ανακατέψεις με απλό υπόστρωμα (χαλίκι ή άμμο) για να καλύψεις την ποσότητα που θες για το ύψος του υποστρώματός σου.
|
||||
|
||||
![]()
Απλα επειδη ακομα στρωνεται το ενυδρειο θα τα κανω ολα μπαχαλο αν αλλαξω υποστρωμα τωρα. Καποια στιγμη θα γινει ομως σιγουρα. Μεχρι τοτε επειδη δεν εχω κανει καποια συγκεκριμενη μετρηση για να δω αν λειπει π.χ καλιο η σιδηρος ας πουμε, πρεπει να κανω? υπαρχει? η βαζω αυτα που μου προανεφερες γενικα σαν συμπληρωμα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η γνώμη μου πάντως είναι αν θες να χρησιμοποιήσεις λιπάσματα να βάλεις ταμπλέτες και ένα πλήρες γενικό λίπασμα (Sera ή JBL). Μετά βλέποντας και κάνοντας...
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Skydiver;723577]Τέσσερεις (4) μήνες και ακόμη στρώνεις;
Πριν το 6μηνο δεν θεωρειτε ενα ενυδρειο στρωμενο. Ετσι δεν ειναι η κανω λαθος? Για αυτο το ειπα. |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα ωριμο δεν θεωρειται πριν απο εξαμηνο - χρονο. Το αν ειναι στρωμενο το βλεπεις απο το αν παρεχεις αμμωνια (με τροφη ή απο φαρμακειο) και δεν μετρας αμμωνια, νο2 στο νερο και μετρας μονο νο3.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Φίλε μου Στέλιο ρίξε διάβασμα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δικιο φιλε , διαβαζω και καποιες φορες μπερδευομαι περισσοτερο μη σου πω.Ευτυχως παντως που τα παιδια εδω μεσα εχουν υπομονη με μας τους νεους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ανακατευθηκε το υποστρωμα με το χαλικι θα βγηκε ολο το λιπασμα του στο νερο.
Δεν τρελλαθηκες στις αλγες? Ετσι θα εχει "τελειωσει" και σαν υποστρωμα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ | gdimit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 11-03-11 20:11 |
Ερωτηση για υποστρωμα | Geovai | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 03-07-10 12:50 |
Ερωτηση Σχετικα Με Τα Pleco | mikele | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 59 | 04-06-07 10:16 |
Ερωτηση για υποστρωμα | nikolas87 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-03-07 12:19 |
ερωτηση για υποστρωμα | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 01-09-06 21:16 |