|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε μια αγγελία για multi μήπως και αποκτήσει ζωή!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος ο φιλος έτοιμος για ψαρια,,ξερω εναν φιλο απο Περαια Θεσσαλονικης που εχει,,και εδωσε πολλα τον τελευταίο καιρο.
LION τον λενε . |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα μπήκαν και οι πρώτοι κάτοικοι 9 Neolamprologus Multifasciatus από τον φίλο Scooby 14 είναι μικρά σε μέγεθος γύρω στο 1 εκατοστό μιας και είναι 3 μηνών και ζούσαν σε ένα ενυδρείο με άλλα 40, αλλά πιστεύω ότι με συχνές αλλαγές και με καλή διατροφή πλούσια σε πρωτείνες θα πάρουν σύντομα τα πάνω τους... Φωτογραφίες έχω μερικές από την σακούλα την ώρα της προσαρμογής περισσότερες μόλις ξεθαρρέψουν και αρχίζουν να εμφανίζονται για την ώρα είναι χαμένα μέσα στα κοχύλια ίσα ίσα που διακρίνω κάποια...
Πληροφορίες Διαστάσεις:50 Χ 50 Χ50 Όγκος:75 ΛΙΤΡΟΝ Κατηγορία:Tanganyika Φυτά:ΟΧΙ Ψάρια / Άλλα είδη:Neolamprologus multifasciatus Διακοσμητικά υλικά:ΑΜΟΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΟΧΥΛΙΑ (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Καφέ Φωτισμός: 20 W Διάρκεια φωτισμού:5 ΩΡΕΣ Φιλτράρισμα ![]() Θερμοστάτης:150 Λίπανση:ΟΧΙ Παροχή CO2:ΟΧΙ Παράμετροι: pH:8,3 Γενική σκληρότητα (GH):14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):8 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 5 Αλλαγές νερού:20% καθε βδομαδα Θερμοκρασία:26 Άλλες πληροφορίες: Φωτογραφία: ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους! Άντε να τα χαίρεσαι και μια χαρά θα μεγαλώσουν!
|
|||
|
|||
![]()
Thanks!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες Κωνσταντίνε!
(εγώ θα έβαζα ένα πλέξι για να κρύβεται το φίλτρο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ αλλά όταν το σκέφτηκα ήταν αργά.... τώρα ελπίζω στις Βαλισνέριες και στην άλγη...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus multifasciatus | pavlos15 | Tanganyika | 35 | 07-06-10 23:32 |
Neolamprologus multifasciatus | panos84 | Tanganyika | 4 | 27-07-09 09:25 |
Neolamprologus multifasciatus | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 19-02-08 23:14 |
Neolamprologus multifasciatus | Steve | Tanganyika | 6 | 20-07-07 19:31 |