|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φαινεται γερο.το θεμα ειναι οτι δε θαχεις προειδοποιηση αν αποφασει να σπασει.γιατι δεν βαζεις κατι αλλο πιο βαρυ πανω του να δεις πως παει?η πως σπαει
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω το βλεπω γερο οπως ειπα αλλιως δε θα το τολμουσα. Τωρα αν ειναι να γινει η στραβη, αν γινει σεισμος, κατακλυσμος ή καταποντισμος τι να κανουμε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν θα το σκεφτομουνα καν να κοιμομαστε ηρεμα το βραδυ ρε παιδια μην εχουμε τιποτα υγρα ονειρα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εννοουμε σεισμο 8 ριχτερ. Σε τετοια περιπτωση την κατσαμε ολοι. Εννοουμε ενα μικρο σεισμο απο αυτους που γινονται συνηθως που ειναι ενα απλο κουνημα ή να περασει καποιος καταλαθος και να χτυπησει το τραπεζακι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια και εγω ετσι θα ελεγα σε καποιον με την ιδια περιπτωση. Αλλα απο την αλλη μονο εγω το εχω το τραπεζι και το βλεπω απο κοντα ποσο αντεχει οταν ανεβαινω πανω. Επειδη ακουμπαει σε τοιχο δε κουνεται καθολου. Απλα εθεσα το ερωτημα για να δω μηπως καποιος αλλος εχει την ιδια εμπειρια.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω στο 450αρι εχω παρει κατι λαμες λεπτες με τρυπα ανα 1cm και εχω βαλει δυο. Μια σε καθε μερια του ενυδρειου, βιδωμενες στο επιπλο ακριβως κατω απτο φελιζολ και στον τοιχο. Οποτε πιστευω δεν πεφτει με τιποτα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτασεις για 80αρι ενυδρειο φιλου για βοηθηστε λιγοοο | Κουραμπιές | Bettas | 48 | 27-12-12 19:45 |
νεο 80αρι | mighellos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 12-07-12 10:01 |