|
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε η βιασυνη θα του βγει σε καλο.Ας δει τι θα κανει με τα ψαρια μεχρι να αγορασει ενυδρειο ή να τα δωσει.Δεν μπορουμε να κανουμε κατι εμεις.Μακαρι να γινοταν να του παρουμε την επιμελεια των ψαριων
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παντως ουτε τα 20 λιτρα σωνουν την κατασταση.δεν ειναι ευκολο να κρατηθουν παραμετροι σε τοσα λιγα λιτρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είμαι και πλούσιος ουτε και χώρο έχω. Αυτό μπόρεσα και πήρα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερο απτη γυαλα. Πες μας λιγο διαστασεις καθως και τι φιλτρο εχει, τι παροχη και που ρυθμισες τον θερμοστατη. Ο μονομαχος ειναι λιγο περιεγος στις αναγκες του. Βαλε και καμια φωτο. Απαντησε σαυτα και εχουμε αρκετη συνεχεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για πειτε στους πόσους βαθμούς πρέπει να είναι ο θερμοστάτης; Σκέφτομαι να αγοράσω αυτόν:
http://www.petsupermarket.gr/2841/πρ...ater-50-w.html Τι λέτε; Έχετε να μου προτείνεται κάτι καλύτερο; |
|
||||
|
||||
![]()
Απαντησε μου αν θελεις και στις ερωτησεις που σου εθεσα.
![]() Ο θερμοστατης καλος ειναι απο βατ. Στους 27 ρυθμισε τον. (ετσι για να παρεις και μια ιδεα σε ποσο λαθοσ θερμοκρασια ηταν τωρα μαξ 20 δηλαδη. |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι 31χ21χ30, Το φίλτρο έχει ένα μαύρο σφουγγαράκι. Πώς βάζουμε φωτοφραφίες;
![]() Το ξέρψ ότι είναι αρκετά μικρό αλλά σε παρακαλώ μην αρχήσεις και εσύ τα ίδια με τους άλλους.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομάχος!!! | yannakis | Bettas | 5 | 09-11-09 00:58 |
Μονομάχος | poliko_selas | Bettas | 7 | 02-05-08 09:44 |
Μονομάχοι | dream_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 22-08-07 08:03 |
sos Μονομάχοι | bakogiannisd | Bettas | 2 | 15-12-05 15:40 |
Μονομάχος με ..... τί ? | Μάγγος Θωμάς | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 21-10-05 13:36 |