|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα καταλαβες γιατι δεν μπορω να δω αν υπάρχουν μωρα στις crs ?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εγω αφαιρεσα καποια φυτακια για να τις βλεπω περισσοτερο. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το σκεφτομαι και εγώ ...
Δεν ξερω ισως το κάνω θα τα ξηλωσω όλα θα το κανω σαν των Γερμανων λιγη μοσ στην ακρη ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πω....Πανεμορφα ενυδρεια ρε φιλε!!!!
αψογα!!!! πολλα μπραβο! και οι γαριδες πανεμορφες ειδικα οι crs Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σαββα αυριο περιμένω θειικο μαγνησιο , απο το φαρμακειο θα ξεκινησω αυτο που σου εστειλα το δικό μου μειγμα , πιο καθαρο απο το equilibrium θα ειναι.
Εψαχνα χθες γενικα για της mosura , απο τι αποτελουνται, βρηκα για το Ερος ειναι χιτοσινη- χιτηνη , την πουλάνε σε καψουλες σε φαρμακεια θα το δοκιμασω κάποια στιγμή.. Το βρηκα με 8 ευρω, ενω το eros εχει 40+. Χιτινη εχουν και τα μανιταρια , δεν ξέρω περιεχουν λιγο χαλκο μεσα απο τι ειδα ,αλλα και το σπανακι εχει. Το δοκιμασα σημερα βρασμενο , στις snowball , το ριμάξανε θα δω στην πορεια αν αρχισουν να ξαναγενανε ,γιατι εχει γεμίσει το ενδυρειο και σταματησανε. Τα ιχοστοιχεια τα κάλυπτει το discus trace και το λίπασμα flourite. Θα δοκιμασω και θα δω.. |
|
||||
|
||||
![]()
update... ξεκινησαν τα μικρα blue pearl να κόβουν βόλτες... τα εχω αραιωσει τα ενυδρειακια λιγακι για να γλιτωσω λιγο κλαδεμα.
![]() Μην περιμενετε να δειτε πολλες γαριδες εριξα λιγη τροφη για να συγκεντρωθουν , σε 2 λετπακια τα λαιμαργα βγηκαν εξω.... crs - sakura ![]() Τα περισοτερα φυτα στο ενυδρειο ειναι σε γλαστρακι με υαολβάμβακα για να μην ξηλωνω ρίζες.. ![]() bluepearl ![]() snowball ![]() yellow και αμανο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πωωω!!!
Να τα χαιρεσαι ρε φιλε!!!!! πανεμορφα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το ειχα δει, το discus trace εμενα μου ανεβασε λιγο την kh, προσεξε το.
|
||||
|
||||
![]()
Σταματησα τα πειράματα, πήρα saltyshrimp Bee-Shrimp Mineral GH ..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Aπο τον fraku?
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 08-02-13 στις 23:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ειναι αρκετά πιο οικονoμικό απο της mosura...
Στις άλλες βάζω, equilibrium πολυ λιγο ,νερο δικτυου και οσμωσης.. μεχρι να φτασω 200-250tds. Στις crs το χαμηλωνω σιγά σιγα στο 80. http://www.fraku-aquaristik.de/xanar...d233c6785e6a29 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |
Γαριδάδικο... κρυβονται καλα | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 05-10-09 13:01 |