|
|
|||
|
|||
![]()
Ειχα συνολικα 17 καρφουρισια εκ των οποιων τα 12 σαν το δικο σου.Κανενα δε δακρυσε παρα το μονο ελατωμα τους ηταν το καπακι που δεν επιδεχετε τροποποιησεις....
Απο παχος γυαλιου,κολλησεις αλλα και κοντρες που ειχαν ηταν μια χαρα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ποσο καιρο τα κρατησες maikl? απο το καπακι το δακρυ μονιμο τοσο γκαντεμης ημουνα μαλλον οπως προειπα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγινε φιλε ελπιζω να φανω το ιδιο τυχερος με σενα
------------------------- Οσο για το καπακι το δακρυ κορομηλο!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΣΤΕΛΙΟΣ 34 : 31-12-12 στις 18:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι απο το καπακι δακρυζει λογω ροης των υδρατμων οταν το σηκωνεις.Η λυση ειναι να κολησεις εσωτερικα και απο την μεσα μερια του καπακιου ενα φιλετο πλαστικου ή σκληρου ναιλον (δλδ ενα κοματι 98 εκ χ 3-4 εκατοστα) ωστε οταν σηκωνεις το καπακι να γλυφουν οι υδρατμοι παλι μεσα στο ενυδρειο.
Αλλη λυση ειναι να ανοιξεις με ενα τρυπανι 2-4 μικρες τρυπες διαμετρικα αντιθετες(αριστερο-δεξι μερος) στο πανω μερος του καπακιου (προσεχε που θα τις κανεις) ωστε να φευγουν οι υδρατμοι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν κανω κατι για την πρωτη λυση το βλεπω γιατι με την δευτερη θα εχουμε σιγουρα ατυχημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω εχω 2 τετοια ενυδρεια το ενα τρεχη απο το 2007 και δεν κοντρες ειναι το 96λ και δεν εχει κανενα προβλημα περα απο αυτο που ανεφερε ο Μιχαλης για τους υδρατμους και το καπακι.
Εχω και ενα 120 παλι καρφουρισιο και αυτο τρεχη κοντα 2 χρονια και δεν εχει κανενα προβλημα. Αυτη η εταιρεια αν δεν κανω λαθος εδρεύει στην Πορτογαλια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Asia Pacific Shrimp Contest 2010 | Raven | Γαρίδες | 12 | 10-12-10 11:08 |