|
|
||||
|
||||
![]()
για ποιο λογο να παρεις καινουργιο στελιο μου??1 μετρο δεν ειναι αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειπαμε νεος στην παρεα σας και ασχετος ειμαι. Απλα μου ειπαν καναδυο φιλοι οτι δεν ειναι και πολυ σοι το συγκεκριμενο και αγχωνομαι μηπως εχουμε τιποτα πλυμμηρες.
------------------------- Ναι ενα μετρο ειναι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΣΤΕΛΙΟΣ 34 : 31-12-12 στις 18:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει το οτι δεν ειναι πολυ σοι οκ αλλα εξαρταται πως βλεπει το σοι ο καθενας οτι δεν ειναι η καλυτερη επιλογη που θα εκανες οκ .αλλα οπως ειπες εισαι καινουργιος και αν δεν παθεις δεν θα μαθεις κιολας φιλε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δικιο συνονοματε ελπιζω να μην την πατησω και με το ενυδρειο γιατι την πατησα με ολους αυτους τους πετσοπαδες...αντε να μην αρχισω τωρα. Δεν γνωριζα το συγκεκριμενο φορουμ πριν αλλα τωρα εμαθα. Παντως αν αρχισει να δακρυζει οπως πολυ ωραια ειπες πριν αγορινα, θα το προλαβω πριν συμβουν τα χειροτερα ετσι? το ελεγχω καθε μερα γιατι αγχωθηκα.Εχουν και κατι προσφορες στα RIO τα PETCITY, αχχχχχχ.
|
|
||||
|
||||
![]()
θα το καταλαβεις μην αγχωνεσαι απο τωρα αφου ειπες οτι ειναι καινουργιο οκ.
δεν σου κανει τιποτα χειροτερο . ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 31-12-12 στις 18:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ωπα λαθος anubias δικιο εχεις. Αυτα ειναι καλα? Αξιζουν τα λεφτα τους?
|
|
||||
|
||||
![]()
το 1.20 να προτιμησεις να μπωρεις να παιξεις καλυτερα αν το αποφασισεις μικρη διαφορα νομιζω εχει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειχα συνολικα 17 καρφουρισια εκ των οποιων τα 12 σαν το δικο σου.Κανενα δε δακρυσε παρα το μονο ελατωμα τους ηταν το καπακι που δεν επιδεχετε τροποποιησεις....
Απο παχος γυαλιου,κολλησεις αλλα και κοντρες που ειχαν ηταν μια χαρα... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγω πειρα απο το μαγαζι που λες ενα 300λιτρα μικτα 270 καθαρα 340¤ μαζι με το επιπλο πολυ καλη τιμη!!!! Εχουν αναφερθει βεβαια οτι εχουν ξεκωλισει τα μπροστα τζαμια και τα παιδια μαζευαν νερα και ψαρια απο το πατωμα. τι να πω τυχη ειναι στο τι θα σου κατσει δεν ξερω...
Κοιτα παντως πριν αγορασεις τις ενωσεις σιλικονες κτλπ κοντρες τα παντα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Asia Pacific Shrimp Contest 2010 | Raven | Γαρίδες | 12 | 10-12-10 11:08 |