|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παλι με το fluval δεν εμεινα ευχαριστημενος.ισως να ετυχε,αλλα δεν θα ξαναεπερνα,παρα μονο για καβατζα αλλα κ τοτε θα προτιμουσα κατι πιο φτηνο μαλον.δηλαδη στην περιπτωση σου ιδανικα θα κοιταζα για ενα 2080 και ενα (η δυο) κινεζικα, η αλλα μη γνωστα(σαν αυτα που ειχαμε στην εκθεση).ενταξει το κοστος θαναι αρκετο,αλλα θα προτιμουσα να περιμενω λιγο παραπανω.
τα φλουβαλ δεν ειναι ασχημα βεβαια αλλα για μακροχρονια χρηση δεν τα εμπιστευομαι πλεον,αρα για μενα δεν αξιζουν τα λεφτα τους. τα ελιτ δεν ταχω χρησιμοποισει,αλλα συνεχως(σχεδον) ακουω καλα πραγματα,οποτε ισως αξιζει να τα δεις.(κιαυτο ομως το λεω με επιφυλαξη)... σε οτι καταληξεις,προσπαθησε να τα δεις τα φιλτρα απο κοντα πριν αγορασεις.δες δηλαδη ενωσεις,ποιοτητα υλικων,κατασκευη κλπ.προσωπικα,αν κατι δεν μου "καθεται" καλα-οτιδηποτε-δεν θα το αγοραζα. νομιζω οτι αξιζει παντως να ψαξεις τις αγγελιες γιατι υπαρχουνε καλα φιλτρα κ οικονομικα.ψαξιμο θελει.το 2076 που ειχα παρει 150ε μεταχ/νο κ το πουλησα ο μ...ς ακομα το κλαιω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αστα maikl,μη συζητας!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο fluval λεγαμε για τοfx5 αλλα εχει παρα πολυ ροη και ο καδος του δεν παιρνει τοσα πολλα βιολογικα υλικα παρα μηχανικα!Δεν θα κανει πλυντηριο το φυτεμενο?Εγω ειχα ενα 2078 απο συμφορμητη το εδωσα 60 ευρω και πραγματικα το λυπατε η καρδια μου!Εκεινο με ενα 2217 γεματο μακαρονι θα τον καλυπτε μια χαρα αλλα τα εδωσα και αντε να βρεις σε τοσο καλη τιμη και τοσο καλη κατασταση τωρα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γνωμες? | rawnerve | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 18-09-11 20:33 |
Γνωμες... | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 06-01-10 23:05 |
γνωμες | Kunkka | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-09 13:26 |
γνωμες | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 31-01-09 22:07 |
Γνωμες? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 06-01-08 13:55 |