|
|
||||
|
||||
![]()
δες το και ετσι σπυρο τα φιλτρα δεν ειναι για 2 χρονια και υπαρχουν και μεταχειρισμενα αριστα απο αποψη κοστους,
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τα μεταχειρισμενα θελουν εμπειρια να τα επιλεξεις αφου υπαρχουν και επιτήδειοι. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mε τα μεταχειρισμενα ακριβως αυτο φοβομαστε να μην φαμε καμια πατατα!Νομιζα οτι ελεγε με υλικα!Αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα το θεμα μας ειναι η αποδοση!Και οπως το λετε η αποσβεση δεν θα γινει σε 2 χρονια αλλα περιπου σε 4!
|
||||
|
||||
![]()
Παντος απο εμπειρια απο φιλους που ΕΊΧΑΝ τετοια φιλτρα, ειχαν προβληματα με μπουκοματα και κυκλοφορια ,,,αυτο βεβαια εχει να κανει και με την ιχθυοφορτωση που ειπε και ο Σπυρος και το ποσες φορες ταιζεις τα ψαρια .
Και βεβαια το σημαντικότερο για μενα που εχω 3 ενυδρεια ειναι η καταναλώσει Ρευματος. Ολα αυτα μετρανε στο συνολικο ποσο καταναλοσεις ρευματος οπως αναφερθήκαν παραπάνω. Ειναι και επιλογη του καθενός το τη θα βαλει . . |
|
||||
|
||||
![]()
το ενδεχόμενο sump το εχεις σκεφτεί ?!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το σκεφτομασταν το πρωι αλλα μας φενετε λιγο δυσκολο!ΚΑι δεν θελουμε να τρυπησουμε και το ενυδρειο!Αλλα μια αντλια απο το sump παλι δεν θα καει ρευμα?
|
||||
|
||||
![]()
και περισσοτερο
|
||||
|
||||
![]()
ναι θα καιει ρευμα οντως αλλα αλλο το sump αλλο το εξωτερικω sun sun.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα πλαστικά τους αν δεν τα προσέξεις είναι πολύ εύκολο να τα σπάσεις , εγώ έχω το μοντέλο με την UV sun-sun 2200 l/h και φέτος τα καλαθάκια που έχει το 1 έγινε ψιλοκοματια πιθανός από το κάψιμο που φαίνεται να του έκανε η UV , έχει ψιλομεγαλη κατανάλωση και είναι δύσκολο στον καθαρισμό του όπως και όλα τα πανομοιότυπα φίλτρα ( δηλαδή με την ίδια διαδρομή νερού που έχουν ) εγώ προσωπικά είμαι fun τον JBL αλλα στην Ελλάδα τα έχουν ακριβά και τώρα τελευταία έχουν αρχίσει και και μου αρέσουν τις Fluval η νέα σειρά .
P.s IMO Το sump στα του γλυκού νερού το βρίσκω ανούσιο εκτος πολύ ειδικόν περιπτώσεων .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γνωμες? | rawnerve | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 18-09-11 20:33 |
Γνωμες... | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 06-01-10 23:05 |
γνωμες | Kunkka | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-09 13:26 |
γνωμες | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 31-01-09 22:07 |
Γνωμες? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 06-01-08 13:55 |