|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι ?? αρχιζω θεραπια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το pullmosan είναι πολύ ισχυρό δηλητήριο, είναι για τα ακάρεα της τραχείας δεν είναι για το scaly face δεν συστήνεται η χρήση του αν δεν είναι σίγουρο το τι έχει το πτηνό και απαιτεί πολύ πολύ προσεκτική τοποθέτηση στο σβέρκο του πτηνού και μόνο αυστηρά μία σταγόνα. θα έλεγε μην το χρησιμοποιήσεις σ αυτή την φάση. το άλλο είναι μια χαρά, κάνε επάλειψη στην μύτη προσέχοντας μην του "βουλώσεις" τους ρινικούς πόρους και μασαζάκι στα πόδια να πάει παντού
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν μου τα δοσανε ειχαν μεγαλι υπερκερατωση με το podagrine εφιγε πολι αλλα το ενα εχει ξανα αν και πιο λιγο. Και πιο λιγο το αλο.Το ειδα και εγω αυτο με τα ακαρεα.Δεν σχετιζετε με την υπερκερατωση?
|
|
||||
|
||||
![]()
καμμία σχέση τα συμπτώματα στα ακάρεα είναι άλλα κυρίως οτι κάνει το βράδυ σαν να σπάει σποράκια και διάφορα ακόμα. μην το δώσεις το πουλμοζάν δεν έχεις ένδειξη και είναι ρίσκο. είναι και ακριβό δεν μπορείς να το γυρίσεις να πάρεις κάτι άλλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
κ το scally face απο ακαρεα προκαλειται.βοηθαει αρκετα κ το pullmosan.ειχα κανει κ σε δικο μου θεραπεια κ καθαρισε εντελος.http://birds.99k.org/windsa/Artho-Akarea_Scaly.html
|
|
||||
|
||||
![]()
το καλύτερο κώστα να μπεις στο φόρουμ που σου είπα εκεί υπάρχουν πολλά έμπειρα άτομα ειδικά για τα πτηνά. οι δικές μου γνώσεις ειναι περιορισμένες δεν ξέρω του φίλου Ryu. αφού τ αγαπάς και θές να κάνεις το καλύτερο μην διστάζεις να πάρεις γνώμες. εύχομαι το καλύτερο
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδω, θα βρείς τα πάντα για τα πουλάκια σου. www.greekbirdclub.com
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παπαγαλακια | renaki17 | Άλλα ζώα | 10 | 04-06-12 12:57 |