|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για χρηση οπως η ενυδρειακη (σε φιλτρο δλδ) οχι
|
||||
|
||||
![]()
Καλά δεν πειράζει. Θα την βάλω σε καμιά γλάστρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο petcumulus χυμα. Εχει και το aquaristic αλλα η ιδια πρεπει να ειναι. Πολυ καλη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε καλσόν μπαίνει έτσι;
|
||||
|
||||
![]()
Αμεεεε. Αλλα οχι διχτυωτο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην ανoiγω αλλο θέμα, εχω και εγω μια απορία ...
Λογω του πολυ σκληρου νερου στην περιοχη μου η οσμωση μου βγάζει kh 1 , πως μπορω να την μηδενισω ? ειναι για γαριδες crs.. χωρίς τυρφη ομως.. |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε και DI σταδιο
|
||||
|
||||
![]()
Οκ! Γιατί πήρα και απ' αυτό
![]() Σ' ευχαριστώ! Καλό βράδυ!!! ![]()
αποσκλήρυνση νερού, κατιονική ρητίνη, μαλάκωμα νερού, τύρφη, ζεόλιθος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βαρέλι προετοιμασίας | ioannis_79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 10-11-12 13:35 |
βαρέλια προετοιμασίας | maria1983 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 06-10-11 17:44 |
Μεγάλο δοχείο προετοιμασίας νερού? | ChristosΒ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 31-08-07 12:24 |