|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενα apple snail μπορει να βοηθησει καπως και στην πτωση της σκληροτητας, ομως δυο μπορει να γινουν εκατονταδες... Ως προς το νεον + μονομαχο ειναι βεβαια μη βιοτπικος συνδυασμος αλλα ταιριαζουν
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι τραβαει ασβεστιο απο το νερο για το κελυφος του.αρα μειωνει την kh και κατεπεκταση την gh.
τα νεον προσωπικα δε θα τα εβαζα με μονομαχο αλλα γουστα ειναι αυτα.αν προκειται να βαλεις βαλε καμια δεκαρια ομως κ βαλε αν θες και κανα φυτο επιφανειας.κερατοφυλο κλπ... |
|
||||
|
||||
![]()
φυτα σιγουρα θα βαλω κ σκεφτομαι να βαλω 2-3 κερατοφυλλα τα 2 κατω σαν φυτεμενα κ ενα ελευθερο στην επιφανεια θα δουμε κ πως ταιριαζει στυλιστηκα
![]() ------------------------- Κατι ασχετο και συγνωμη για το off topic εχω παραγγηλει απο το site της petcumulus απο χθες το βραδυ κ στο site τους στις παραγγελιες μου ακομα λεει τοποθετηση παραγγελιας, ανησυχω μηπως κατι δεν παει καλα.. Απο εκει παραγγηλα τα τεστακια της api κ μου ειναι πολυ χρησιμα αντε να τα βρεις εδω που ειμαι.. Εχει καποιος ξαναπαρει πραγματα απο το συγκεκριμενο site? Αν ναι ειχαν αμεση ανταποκριση? Ουφ θα εσκαγα αν δεν ρωταγα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ροδιτης : 24-12-12 στις 19:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
λιγο πολυ σχεδον ολοι, μην ανησυχεις, βεβαια λογο ημερων ολα παιζουν οποτε καλυτερα ρωτα τους ιδιους. Προσωπικα ειχα παρει τυρφη μαζι με παραγγελια αλλου μελους και ηρθε αμεσως (btw αν θες να παρεις τυρφη, η χυμα τυρφη τους ειναι η καλυτερη που εχω δοκιμασει, πολυ ανωτερη απο τις συσκευασμενες και πολυ φθηνοτερη)
|
||||
|
||||
![]()
Η τυρφη σε τι χρησιμευει??
Για να μαλακωσεις το νερο? |
|
||||
|
||||
![]()
στην ερωτηση σου,ναι.
για το κερατοφυλλο,βαλε παραπανω.ενα κομματι στην επιφανεια δε φτανει ουτε για ζητω.κ ο μονομαχος θα το θελει και τα νεον. αυτα που θα φυτεψεις θα πρεπει καθε τοσο να τα βγαζεις να κοβεις το κομματι που θα χαλαει(το θαμενο)κ να το ξαναφυτευεις. |
|
||||
|
||||
![]() ναι και σιγουρα θα σου χρειαστει και για το μονομαχο αλλα πολυ περισσοτερο για τα νεον. επισεις δε θα σου προτεινα να ασχοληθεις με νεον απο τωρα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομαχος για αρχαριο!Λιγη βοηθεια | lary7 | Bettas | 9 | 19-12-11 11:54 |
Λιγη βοηθεια για εναν μονομαχο | pantelis91 | Bettas | 12 | 26-10-10 14:01 |
Βοηθεια για μονομαχοενυδρειο... | cherry | Bettas | 19 | 10-03-10 14:04 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Νεο μονομαχοενυδρειο.. Λιγη βοηθεια.. | boom | Bettas | 8 | 24-04-08 10:27 |