|
|
||||
|
||||
![]()
το φίλτρο φίλε μου είναι ενσωματωμένο στο ενυδρείο όπου είναι χειροποίητο !! (είναι φίλτρο 3ων θαλάμων) δεν ξέρω πως να το εξηγήσω
η ποσότητα δεν ξέρω φίλε μου φαντάζομαι όπως το βλέπω πρέπει να είναι κοντά στα 300-500 γραμμάρια το κάθε είδος ... Μέσα έχω Γκαπις, Νεον, Ξυφοφόρους, Κιςς, και γλύφτες όλα τελικό μέγεθος !! ταίζω μια φορά την μέρα |
|
||||
|
||||
![]()
Ριξε στο ενυδρειο seachem prime τριπλη δοση.
Βαλε αεραντλιες στο φουλ Ξανα αλλαγη 50% αυριο και για οσο διαστημα ειναι σε ψηλα επιπεδα τα τοξικα. Ταισμα στοπ μεχρι να μηδενισουν και τα νιτρωδη (οπως και της αμμωνιας) Με τις συχνες αλλαγες νερου θα πεσουν και τα νιτρικα Μελετησε την ιχθυοφορτωση σε σχεση με τον χωρο του ενυδρειου και την φιλτρανση του, οπως και αναμεταξυ τους.
|
||||
|
||||
![]()
οκ φίλε μου !!!
αλλάζω το νερό καθημερινά περίπου το 30% τις τελευταίες μέρες !! σήμερα θα αλλάξω το 70-80 % του νερού !! καλά θα κάνω ???? παίζει να έπιασε το μπόλι και να μήν άρχησε να λειτουργεί ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω λέω άμα μπορείς να ξανά βάλεις μπόλι. Κανονικά έπρεπε να ήταν οκ
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ δύσκολο για ξανά μπόλι !!!
κάποια άλλη λύση ?? |
|
|||
|
|||
![]()
Δωσε αν μπορεις σε καποιον τα ψαρια με ετοιμο στρωμενο ενυδρειο μεχρι να στρωσεις το δικο σου απο την αρχη!
Δεν υπαρχει αλλη λυση! Η ξανα μπολι η αυτο..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
νομιζα πως εχεις 8 γκαπυ μεσα... αυτη η ψαροσυνθεση ειναι παρα πολυ προβληματικη...
|
||||
|
||||
![]()
άλλαξα 90% του νερού και τώρα είναι όλα εντάξει προς το παρων :ΡΡΡΡΡ
------------------------- ξανα μέτρησα σήμερα και έβγαλα τα πιο κάτω PH 7,5 NH3- NH4 0mg NO2 0mg NO3 0mg είναι φυσιολογικό που το ΝΟ3 είναι 0 ??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gkontos : 25-12-12 στις 12:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απ' ότι έχω καταλάβει δεν έχεις ακόμη βιολογία εκτός αν κάνω λάθος. Αν ισχύει αυτό το ΝΟ3 είναι φυσιολογικό από την στιγμή που δεν υπάρχουν βακτήρια. Εμένα μου κάνει εντύπωση η NH3/NH4 ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χρόνια Πολλά !!!
τις μετρήσεις τις έκανα και με Sera test καθώς επίσης και με σύριγγα !! |
|
||||
|
||||
![]()
Χρονια πολλα,οι μετρησεις σου δειχνουν οτι δεν ειναι στρωμενο.
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει και μια περιπτωση να ειναι στρωμενο και να μην κανεις σωστα τη μετρηση των no3, κανε μια φορα παλι και κοπανα καλα τα μπουκαλακια για κανα διλεπτο και παραπανω (κανονικο κοπανημα) γιατι εχουν την ταση να πετρωνουν και να δειχνουν μηδενικες η πολυ χαμηλες τιμες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προετοιμασία για νέο ένοικο | Emaki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-08-10 00:29 |
Προετοιμασία φυτών | iakovost | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 21-01-08 10:13 |
Προετοιμασία ξύλου | fighterfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-06-07 22:01 |
Προετοιμασία νερού από Α.Ο. | dimitris21 | Δίσκοι | 25 | 09-02-07 12:18 |
Προετοιμασία για φυλλόχωμα | DimmyF | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 29-08-06 10:27 |