|
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ αρα τώρα τι κανω ??
σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω το ρίσκο !! το μονο που έχω να κάνω είναι να στύψω το σφουγγαράκι του φίλτρου στο ενυδρείο μου ?? και μετά ο Θεός βοηθός ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου δώσω μια άλλη διάσταση, αν και είναι λίγο απίθανο. Οι χελώνες είναι φορείς σαλμονέλας. Δεν ξέρω πόσο θα μπορούσε να παραμείνει στο νερό χωρίς την ύπαρξη της χελώνας, αλλά επειδή σε πολλούς έχει τύχει σε συντήρηση φίλτρου να πιουν λίγο νεράκι ή και μόνο που θα βάζεις μέσα τα χέρια σου θα πρέπει να τα πλένεις μετά οπωσδήποτε. Όταν είχα τις χελώνες δεν έπαιζα με αυτά τα πράγματα! Ίσως κάποιος να ξέρει λίγο καλύτερα. Βέβαια σε μια έκτακτη ανάγκη μπορεί και να το έκανα, αν δεν έβρισκα μπόλι από άλλον.
|
||||
|
||||
![]()
ε ρε γλέντια δλδ
![]() και πρέπει να βρω από ενυδρείο που χει μέσα τα γκαπις?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οχι απαραιτητα, αλλα να εχει ψαρια, και κατα προτιμηση σκληρου αλκαλλικου νερου για να "ποιασει" πιο σιγουρα(αν και απο μαλακο οξινο εχω δωσει παμπολλες φορες μπολι για αλκαλλικο και μονο μια φορα δεν εποιασε με την πρωτη)
|
||||
|
||||
![]()
έχω κάποιον γνωστό μου που έχει ενυδρείο αλλά αυτός μέσα έχει Parot Fish kai καρχαρίες !!
μας κάνει ??? |
|
||||
|
||||
![]()
κανει.
Ολα κανουν, απλα αν παρεις απο νερο με πολυ διαφορετικες συνθηκες ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ πως ΙΣΩΣ υπαρχουν πιθανοτητες να μην "ποιασει"
|
||||
|
||||
![]()
άντε μπράβο μας !!
λύσαμε ακόμα ένα πρόβλημα το μονο που έχω να κάνω είναι να πάρω την βρωμιά από το βαμβάκι του φίλτρου του ??? ή και κάτι αλλο ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν έχει περάσει πρόσφατα κάποια ασθένεια και είναι κοντά σου, ώστε να γίνει γρήφορα η μεταφορά κάνει όσο και οποιουδήποτε άλλου, αρκεί να είναι στρωμένο το δικό του! Φυσικά εσύ μέχρι τότε σωστές αλλαγούλες για να κρατάς χαμηλά τα επίπεδα των τοξικών.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γιατί τα γκάπυ μου πεθαίνουν? | mitsos1975 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 02-11-10 22:33 |
Τα χρυσόψαρα ασπρίζουν τελείως και μετά πεθαίνουν: βοήθεια | cristosan | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 1 | 04-07-09 22:51 |
Guppies, ξιφοφόροι και τι άλλο τώρα? | gewre | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 17-02-08 10:40 |
HELP!!! μου πεθαίνουν ένα-ένα κάθε μέρα! | Guppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-10-05 07:08 |
Γιατί πεθαίνουν τα γατόψαρά μου;;; | John T | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 03-07-05 23:03 |