|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδή είναι στην θέση αυτή εδώ και τρία χρόνια, σκέφτομαι εάν το σηκώσω τι κακό μπορεί να προκαλέσει στα ψαράκια? Γι αυτό σκέφτομαι πως θα ήταν πιό ωφέλιμο να τα μετακομίσω για κάποιες ώρες. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο ειναι ομως το ενυδρειο
Τοσο πολυ φαινονται τα αυγα των ζεμπρα? Γιατι να το χαλασεις αν ολα πανε καλα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το μόνο που μου την¨"δίνει" είναι αυτά τα αυγά από τα σαλιγγάρια. Αυτό με έκανε να ψάχνομαι γιά άλλο ξύλο. Σαν στήσιμο οι ανούμπιες επάνω στο ξύλο μου αρέσουν πολύ, αλλά... Θα το σκεφτώ αρκετά πριν το επιχειρήσω. |
|
||||
|
||||
![]()
Αστο οπως ειναι μην κανεις καμια αλλαγη.
|
||||
|
||||
![]() Μου φαίνεται πως ψάχνω για μπελάδες, ε? Μπορεί να έχεις δίκιο. Θα το σκεφτώ καλά και εάν αλλάξω γνώμη, θα βάλλω φωτογραφία με τις αλλαγές. Thanks |
|
||||
|
||||
![]()
αστο οπως ειναι!!
υπεροχα τα ψαρια!! μπραβο!!
|
||||
|
||||
![]() Σε ευχαριστώ. Προσπαθώ να τα φροντίζω όσο μπορώ καλύτερα, γι΄αυτό σκέφτομαι και τις αλλαγές αυτές στην διακόσμηση, ώστε να τους δημιουργώ καινούργια ερεθίσματα στο περιβάλλον που ζουν. Το μόνο μου "πρόβλημα" είναι πως δεν έχω προς το παρόν δυνατότητα να πάω σε μεγαλύτερο ενυδρείο και θα το ήθελα πολύ. Έχω κολήσει στα 125 λίτρα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο με fancy χρυσοψαρα | evina | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 15 | 21-02-12 04:43 |
αλλαγη διακοσμησης | takis07 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 6 | 17-04-11 22:44 |
Αλλαγη.. τωρα χρυσοψαρα... | achisael | Χρυσόψαρα | 18 | 30-10-10 16:41 |
ενυδρειο χρυσοψαρα | Dionysia | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 40 | 15-05-09 20:29 |
ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ | Ρέα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 11-05-07 15:16 |