|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αφου θα εισαι ικανοποιημενος και με ενα ζευγαρακι, εγω θα σου ελεγα για ενα ζευγαρι κριμπενσις η αλλιως προτιμησε καποιο αλλο ειδος αφρικανικης ποταμισιας νανοκοχλιδας οπως τα jewel.
αν θες συγκατοικους (εγω θα ελεγα ναι αν βαλεις κριμπ) προτιμησε καποιο ειδος μικροσωμου κοπαδοψαρου που θα κινειται στη μεση και στην επιφανεια του ενυδρειου και να αποφυγεις να βαλεις βυθοψαρα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν μου πολυαρεσουν τα κριμπενσις! ακουστε τι εγινε ομως τωρα ετοιμαζομουν να παω μια βολτα στο watter inn και πριν φυγω εκανα αλλαγη τον ζεολιθο που ειχα στο φιλτρο με σιποραξ και βρηκα μεσα ενα πολυ μικρο ψαρακι γονο σαν γυρινος ειναι,λογικα θα μου ηρθε καποιο αυγο με τα κλαδεματα το μαζεψα με ενα σωληνακι αερα και το εβαλα παλι στο ενυδρειο παω τωρα να παρω αρτεμια μηπως και μπορεσω να ταισω ειμαι περιεργος να δω τι ψαρι ειναι κι αν μ αρεσει και κανει για τα λιτρα μου θα παω προς τα κει
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου-βαλε καμια φωτο με το πως ειναι σημερα.
![]() Μαλλον για corydoras paleatus μου μοιαζει
|
||||
|
||||
![]()
like it !!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη να το χαίρεσαι. Έχει δουλίτσα ακόμα αλλά είναι πολύ ωραίο.
Για τον θερμαντήρα ότι είπαν και οι άλλοι. Για το διοξείδιο μια ερώτηση. Εκεί που το έβαλες, όταν ανοιγεί το σκορπάει σε όλο το ενυδρείο ή πάει όπως είναι πάνω? Εγώ στο δικό μου για να μπορέσω να έχω καλή διάχυση, το είχα βάλει στο μπροστά τζάμι στην απέναντι γωνία απο το spray bar. για δές το. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
για να βλεπεται τα ψαρακια σας στις λιμνες | paco | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 22 | 13-09-09 19:25 |