|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
no2 ειναι 0 και no3 5
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος ρε γιαννο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι που τον εχω αμα καθεσαι στο σαλονι καναπεδατος δεν φαινεται καθολου, τωρα στην φωτο τον εχω κουνησει γιατι εκανα κατι δουλειες αμα μεγαλωσουν λιγο τα φυτα και τον κρυβουν θα τον βαλω καθετα.
|
|
|||
|
|||
![]()
ωραιο το ενυδρειο σου.
τον θερμοστατη αν θες να μην φαινεται, βαλτον οριζοντια οσο πιο κατω μπορεις. τωρα δεν σου ζεσταινει σωστα το νερο μιας και η θερμοτητα παει απο κατω προς τα πανω. |
|
|||
|
|||
![]()
ο θερμαντηρας ειναι λαθος ετσι γιατι το ζεστο νερο ανεβαινει προ τα πανω με αποτελεσμα εκει να μην ζεστενει αρκετη ποσοτητα νερου και να λειτουργει περισσοτερο απ οτι πρεπει. το ιδανικο ειναι να τον βαλεις κοντα στην εισοδο του φιλτρου και καθετα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο.
Αυτο που δεν μαρεσει, ειναι οτι στην δεξια ριζα ετσι οπως ειναι τοποθετημενη, φαινεται το κοψιμο της. Tα τεστ ειναι χαρτακια? (δεν βλεπω μετρηση αμμωνιας γιαυτο). Οχι, δεν εχει στρωσει, δεν εχεις νο3 καθολου και εχεις νο2 ανω του 0. Ακομα εισαι σε διαδικασια στρωσιματος. |
|
||||
|
||||
![]()
εχω no3 5 και no2 0 το γραφω στην διορθωση απο κατω απο το πρωτο μηνυμα
------------------------- το κοψιμο λογικα θα καλυφτει απο τα φυτα και μετραω με υγρα τεστ της jbl Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 18-12-12 στις 17:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
για να βλεπεται τα ψαρακια σας στις λιμνες | paco | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 22 | 13-09-09 19:25 |