|
|
||||
|
||||
![]()
φίλε eimaste aR21stoi
σου έστειλα pm με τις μετρήσεις μου !! φιλε harmans ο λόγος που φοβάμαι τα αληθινά φυτά τον έχω γράψει πιο πάνω !! χρειάζονται πολλή συντήρηση και προσοχή και δεν νομίζω να βρω τους καταλλήλους καθαριστήρες !! ακόμα, ήδη έχω στρώσει το έδαφος του ενυδρείου με ηφαιστειογενή χαλίκι !!! πως θα τα φυτέψω ??? |
|
|||
|
|||
![]()
μα αυτο σου λεω δεν θα τα φυτεψεις! θα δεσεις τις ανουμπιες σε μια πετρα η ενα ξυλο καπως ετσι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι πάχος έχει ο βυθός σου; Το πόση συντήρηση χρειάζονται εξαρτάται για αρχή από τι φυτά θα βάλεις. Οι καθαριστήρες τι είναι και σε τι χρησιμεύουν;! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είσαι, εύκολα φυτάκια, βάζεις και καλές ταμπλέτες που κρατάνε καιρό (π.χ. Seachem Flourish Tabs) και σιγά σιγά θα πάνε μια χαρά τα εύκολα φυτάκια. Αν χρειαστείς κάποιο λίπασμα στο μέλλον θα το δεις. Τα αλγοφάγα δεν είναι απαραίτητα.
|
|||
|
|||
![]()
Οχι δεν θα σαπισουν ουτε θα μαραθουν ουτως η αλλως ετσι "φυτευονται" οι ανουμπιες
|
|
||||
|
||||
![]()
χμμ αρα να αφαιρέσω σταδιακά τα πλαστικά φυτά
και να βάλω κερατοφυλλο ή ανουμπία ή κατι άλλο ??? το σίγουρο θέλω φυτά που είναι εύκολα και δεν χρειάζονται φύτεμα για κάποιο άσχετο σαν και εμένα πιο είναι καλύτερο ??? |
|
|||
|
|||
![]()
παρε κερατοφυλλο για την επιφανεια δεν το φυτευεις και με μια πετονια δεσε πανω σε καποιο φυσικο υλικο ανουμπιες και εισαι μια χαρα δεν θες τιποτε αλλο οι ανουμπιες θα τις δεις σε λιγο καιρο να μεγαλωνουν δεν εχουν σχεδον καθολου απαιτισεις μονο μια σταθερη φωτοπεριοδο
|
|
||||
|
||||
![]()
και από εκκρίσεις πρασινάδες άλγη κτλ τι λένε αυτά τα φυτά ???
για τα μικρά τα στρογγυλά τα moss τι λένε αυτά ?? χρειάζονται φροντίδα η κάτι ?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |