|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου...μπραβο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τέλειο φίλε μου το ενυδρειο σου και με υπέροχα ψαράκια....
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο φιλε μου
![]() ![]() ------------------------- ανέβασε κι άλλες φώτο αν γινεται ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ραφαηλ10 : 19-12-12 στις 13:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια κατασκευη και πολυ ομορφα ψαρια.Μπραβο.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας
Μερικές πληροφορίες για τις γεννήστρες μου Γεννήτρα νούμερο 1 30 λίτρα με το φιλτρακι του και την αντίσταση του ![]() ![]() 110 λίτρα, αντίσταση 200w, Φιλτρανση: Eheim Pick Up 2012 (μέσα έχω μονό μακαρόνι), και ένα κινέζικο που δεν θυμάμαι το όνομα του μονό με σφουγγάρι. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οργανομενος στο φουλ!Μπραβο σου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σούπερ όλα....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
700 λίτρα malawi | giorgio | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 25-04-13 13:57 |
400 λίτρα Malawi! | \/ag | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 23-11-12 01:43 |
Παρουσίαση Malawi 240 λίτρα | Yannis_K | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 25-03-09 13:01 |
Malawi 120 λίτρα | zagorakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 07-06-08 11:14 |
300 λίτρα Malawi update | frits | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 16-02-07 11:52 |