|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο το βιντεακι αλλα ποιο ωραια ειναι οταν βλεπεις live την αναπαραγωγη!Ευχομαι ολα να σου πανε καλα και να δεις τα γατοψαρακια σου να μεγαλωνουν!!!Ειναι αλλο πραγμα να εχεις στο ενυδρειο σου ψαρακια δικης σου αναπαραγωγης
|
|
||||
|
||||
![]()
τα νεα ειναι σημερα φανταστικα.υπαρχη κινηση των αυγων μεσα στην φωλια που τα ειχα βαλη.
στην πρωτη γεννα δυστηχως δεν ειχα κανενα αποτελεσμα εκανα αλαγη νερου και ξαναγεννησαν.και σημερα βλεπω μετα απο κινηση στην φωλια τα αυγα να εχουν στην ακρη μια ουριτσα πολυ μικρη και και στο εμπρος μερος να σχιματιζεται το κεφαλη.κουνιουντε σχετικα ολα τα αυγα.να δουμε εως τι σταδιο θα φτασουν. τα κορυ συνεχιζουν να γεννουν αυγα συνεχεια ακομη και σημερα.εχω αφηση και μερικα σε φυτα που εχουν αφηση για να δω εαν θα πειραξουν τα αλλα ψαρια τα αυγα εαν τα βρουν. μολις δω οτι μπορω να βγαλω ανετα και βιντεακι θα σας δειξω της πρωτες τους κινησεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Τι έγινε τελικά φίλε μου με τη γέννα?
Κατάφερες να τα σώσεις? |
|
||||
|
||||
![]()
εχω τρια μικρα εδω και μια βδομαδα.σε αλλη μια βδομαδα θα τα αφησω στο ενυδρειο.θα βγαλω βιντεο να τα δειτε.τα ταιζω σκονη και βολταρουν συνεχεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
σημερα εριξα και μια ταμπλετιτσα και ειναι στο παρτυ ολη μερα.
το ολιγολεπτο βιντεακι απο τα μικρουλια http://www.youtube.com/watch?v=_TlTg...ature=youtu.be |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε συγχαρητήρια!
Έχω κανένα χρόνο corydoras, αλλά δε μου έχουν γεννήσει! Έκανες κάτι ιδιαίτερο, είναι κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να κάνω για να ζευγαρώσουν; Η ιδέα με το δυχτάκι, απλά τέλεια. |
|
|||
|
|||
![]()
Για να γεννήσουν πρέπει να εξομοιώσεις τις πραγματικές συνθήκες στη φύση. Τα γατόψαρα γεννάνε κατά την έναρξη της περιόδου βροχών με απότομη αλλαγή θερμοκρασίας, και φρέσκο καθαρό νερό και αυτό σε συνδιασμό με φρέσκια καινούρια τροφή. Εγώ είχα γέννα κόρυς στης αρχή ως εξής. Πήρα καινούριο κουτί με ταμπλέτες για γατόψαρα και τους έριχνα κάθε μέρα από μία. μετά έκανα μεγάλη αλλαγή νερού (50%) και έβαλα νερό στους 24 βαθμούς κελσίου(αρχικά ήταν 27) καθαρό περασμένο από όσμωση. Οπότε είχαμε αλλαγή στη θερμοκρασία, νέα τροφή και χαμηλό gh. Αυτά.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
cory | kalmichalis | Δίσκοι | 26 | 13-02-14 23:54 |
γεννα cory albino | Gladiator | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 10-12-12 14:02 |
TI CORY? | stelios_ant | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 24-03-10 13:59 |
Cory & Fry | a$wto$ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 15-11-04 22:27 |