|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι σε καμια περιπτωση, μιλαμε για ψαρακι που γινεται 30-35 cm, εφ οσον μιλαμε για τον κοινο πλεκο κι οχι καποιο μικροτερο ειδος
|
||||
|
||||
![]()
είναι αυτός της πρώτης φωτογραφίας ο κοινός δεν είναι? μπλέξαμε τωρα . σε πόσο καιρό θα πρέπει να τον αλλάξω ενυδρείο? συγγνώμη αν γίνομαι κουραστική
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα ψαρια νομιζω ειναι Pterygoplichthys joselimaianus
Pterygoplichthys joselimaianus http://www.planetcatfish.com/catelog...species_id=177 Pterygoplichthys gibbiceps http://www.planetcatfish.com/catelog...species_id=148 Size 305mm "Larger individuals are territorial" "Not a good pleco to keep with other similarly sized plecos"
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι κι εγώ αυτό νομίζω οτι είναι. Κάποια στιγμή που θα το πετύχω βολικά θα μετρήσω και τις ακτίνες του πτερύγιου. Μ' αυτό που είναι μόνο του, έχει αναπτυχθεί αλληλεπίδραση εντυπωσιακή. Δεν το φανταζόμουν γιατί δεν έχω ενημέρωση για το είδος. Επίσης όσο μεγαλώνει και αναδικνύονται οι λεπτομέρειες της εμφάνισής του γίνεται πολύ όμορφος, Ωστόσο για μεγαλύτερο ενυδρείο προς το παρόν ούτε λόγος, ούτε χρήμα ούτε χώρος. ευχαριστώ και πάλι παιδιά. ισχύει οτι χαρίζω τον μικρότερο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos-ιδανική θερμοκρασία- συγκατοίκηση | NICKMAN | Ζωοτόκα | 4 | 05-03-11 11:06 |
Συγκατοίκηση αρσενικά θυλικά | Kotsos | Bettas | 7 | 12-06-09 20:25 |
Αναγνώριση πλέκο??? | George1961 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 21-09-06 13:46 |
Αναπαραγωγές σε πλέκο! | Husky_Jim | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 08-03-05 14:41 |