|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικα παντως με 400γρ τυρφη μεσα εδω και κανα διμηνο με αλλαγες οπως προτεινεις δελτα, καφε νερο δεν εχω δει. (προφανωσ δεν αποδιδω ευθυνη μην παρεξηγηθω, οπωσ το διαβαζω ακουγεται λιγο περιεργο γιαυτο). Οταν κανω αλλαγη και γεμιζω καποιο ασπρο δοχειο ναι βλεπω μια ελαφριααααα καφετιλα αλλα στο ενυδρειο ειναι σαν clear water.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενα ελαφρο χρωματακι θα εχει. Εγω βαζω σχεδον ενα λιτρο σε 140 λιτρα βαρελι για προετοιμασια μια εβδομαδα, και οταν το βαζω στο ενυδρειο (400 λιτρα νερο) δεν σκουραινει. Αν εντωμεταξυ κρατας πολυ την τυρφη και δεν την αλλαζεις συχνα, δεν κανει τιποτα σοβαρο στο χρωμα. Αν ηταν στο φιλτρο τους ενυδρειου η τυρφη, θα ειχε πιο πολυ χρωματακι παντως. Για χρωμα η καλυτερη λυση ειναι τα ξερα φυλλα. Βγαζουν πολυ. Αλλα θελει και προσοχη. Μαζι με χρωμα βαζουμε ταννινες και χουμικα οξεα, τα οποια μεν ειναι χρησιμα, αλλα ουκ εν τω πολλω το ευ. Ολα θελουν μετρο. Φυσικα εχουμε και το "προβλημα" με τα τριματα απο τα φυλλα, οταν ερχεται η αποσυνθεση τους. ------------------------- Τις ασπρες για ασβεστολιθικες τις κοβω.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 16-12-12 στις 22:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τις εχω τσεκαρει ολες με ακουαφορτε
Θα τις βγαλω σημερα και θα μετρησω σκληροτητες αυριο παλι |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φαινονται οι αλλαγες σε μια μερα.
Βγαλτες βαλτες σε ενα κουβα με νερο βρυσης (μετρησεις βρυσης εχεις ηδη) και κανε μετρησεις στον κουβα μετα απο 15-20 μερες να δεις διαφορες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα βαλω μονο πιστια απο φυτα και λιγα που εχω φυτεψει και δεν θελω να τα βγαλω (μεχρι να παρουν τα πανω τους) Καπως ετσι το θελω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|